Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Slet38 37 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Slet morgen the Crisco kortrijk
Ik ben een hoerige gewillige slet en ben morgen van 13u30 tot 16u beschikbaar voor alles in The Crisco Kortrijk. Wie komt gebruik van me maken? 38-188-89  
12 dagen
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen!
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets en speels, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
Pijpsletje 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpsletje
Hey, Ik verkleed mij heel graag als vrouw, hakken, kousen, jarretels, string, bh, rokje,… Dit is steeds met kledij van mijn vrouw, dus ben ik vrij beperkt. Gezien ze hier niet van op de hoogte is, kan ik ook geen extra spulletjes aanschaffen. Ik zou graag evolueren op termijn naar een echte klasse dame met een sletterig kantje, maar daar zal ik hulp voor moeten inroepen. Ik zoek dus een een geduldige man of koppel, die me kan kneden tot vrouw. Die leuke spullen ter beschikking heeft, zoals hakken, pruiken,…die me helpt met ontharen. Kortom, iemand die van aanpakken weet en die van mij zijn persoonlijke sissy kan maken. Iemand die dus discreet kan ontvangen, overdag tijdens de week. Ben jij die man? Dan krijg je zeggenschap over mijn lichaam en kan ik je persoonlijke sletje worden. Kus Alexia  

Pijpsletje
12 dagen
maagd 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
50+ Top gezocht
172 cm 74 kg, maagdelijke kut Zoek vaste Meester 55+ Die van mij zijn vaste af te neuken slet wil maken. Eventueel ook africhting tot CD slet. PS Mensen leer eens lezen ! Kan niet ontvangen  
13 dagen
Alone 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Blitz bezoek voor de werkweek
Hoi, Wie wil een pitstop maken en de werkweek op een fijne manier beginnen. Samen effe naakt en op ontdekking gaan. Samen klaarkomen en onze week kan niet meer stuk. Hoor je graag. Tussen 7 en 9u !!  
13 dagen
Hot 49 jaar Limburg - Halen
Bot verplaats voor spuiters
Bot 49 187 87 zoekt spuiters wie ontvangt en mag ik leeg maken??geef stats  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Fotograaf/ Filmen (Top)
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen en foto's maken terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen en foto's maken kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Fotograaf/ Filmen (Top)
13 dagen
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoelt en vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Johan 63 jaar Limburg - Maasmechelen
Gehuwde bi-man zoekt idem
Ben 63 jaar, 83 kg, 1m80, 17 x 4, slank, sportief, gehuwd, geschoren body, meer bottom ingesteld. Ik zoek een betrouwbare (eventueel gehuwde) man die net als ikzelf graag experimenteert. Geen wisselaars maar iemand om op regelmatige basis samen te komen en te spelen. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, tepelspel, anaalplay, opgerekt worden, dildo's enz. Neuken of geneukt worden is voor mij geen prioriteit maar kan bij de juiste klik. Dat is net zo met dominatie, kinky, ruiger spel. Lingerie/nylons kan als de tegenparty dat geil vindt. Belangrijk zijn voor mij: discretie, hygiene en gezond verstand. Jij ontvangt of vindt het ok om te kameren.. Leeftijd is voor mij zo niet belangrijk, instelling wel. Max 30 km ver voor regelmatig en makkelijk contact. Een fatsoenlijk antwoord is meer dan 3 regels en een foto.  

Gehuwde bi-man zoekt idem
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10