Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Bart 61 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
zoek opa (65+)
zoek een opa (met buikje) die me eerste stappen in deze wereld wil helpen zetten. Ben onervaren maar droom er van om toch eens naakt een oudere heer (niet te groot geschapen) te mogen verwennen. Ben zelf 61, 1,78 en 65 kg zwaar en klein geschapen. Wie helpt mijn droom waar te maken?  
15 dagen
Geiltje 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Hard..
Wie wil er het weekend ingaan met leeggespoten ballen en een zalig gevoel? Kom mijn gespoeld kontje tot het jouwe maken… gebruik me als een sletje! Ik kan ontvangen.  
Versaje 37 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Opzoek
Zoek versa speel vriend voor wederzijds fun. Zin in kennismaking ?  

Opzoek
15 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel (18-50 jaar), bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
15 dagen
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoelt en vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met &&n lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Senso 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Graag traag
Bij aankomst kleed je me al snel uit en heb ik enkel nog een slipje aan. Je houdt ervan om me uitgebreid te betasten en te strelen. En je vind het opwindend om mij langdurig te rukken en (meermaals) te laten exploderen. Eventueel geblinddoekt, vastgebonden, speeltjes Heb je ook een frisse adem, dan is tongzoenen ook fijn. En draag je zelf ook 'iets leuks' zoals een strak slipje, lingerie,... dan heb je alvast een streepje voor. Verder ook gewoon te vinden voor een leuke babbel met wat koffie om de 'eenzaamheid' te verdringen. Daarom mijn voorkeur voor ouder dan mezelf en, net als ik, een rustig karakter. Dus zeker niet voor 'het snelle werk' maar 'graag ... traag' Heb je een gelijkaardig scenario? Dan hoor ik dat ook graag. Ik kan me makkelijk verplaatsen in de ruime omgeving. Ik antwoord op elke normale, duidelijke reactie.  

Graag traag
15 dagen
Bi man 35 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Bi heeft nog eens zin in mannenseks.
Goedemorgen!! Ik ben een slanke, verzorgde en vooral zeer discrete dertiger die nog eens zin heeft in mannenseks! Ondanks dat ik in een heterorelatie zit, kick ik af en toe op mannenseks. Zijn hier nog zo'n mannen? Zoek een date voor vandaag rond de middag of in de vroege namiddag. Ontvangen is quasi onmogelijk, maar kan me makkelijk verplaatsen in de ruime regio: Eeklo, Aalter, Lievegem, Assenede, Maldegem, Beernem, ... Veel kan: als het maar safe is en discreet! Ook enig niveau gewenst. Ik lees mijn mails niet permanent, maar zal later vandaag antwoorden. Tot gauw! Geile groeten!  
16 dagen
Johan 65 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Avondwandeling
Welke senior wil nog een wandeling maken in de buurt van Oudenaarde. Ik ben een 66jarige bitop. Ik ga straks een wandeling maken. XX  
16 dagen
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Goed lezen
Ik ben een iets vollere man 1m70 85kg ik zoek iemand vast dat in het weekend moeiteloos kan ontvangen zat of zondag middag voor geile sex zoek iemand die ook wat fantasie heeft om zo geile scenario's waar te maken ik ben hetero maar pijp al graag eens en wordt ook graag gebeukt ik ban van regio hulste dus liefst iemand uit de buurt voor de weekends graag reageren met wa uitleg van meer dan 1 zin vragen vuur maar af  
16 dagen
Jan 62 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Zoek vrienden
Streek Poperinge voor kennismaking babbel enz..Ben sportief en gehuwd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10