Zoeken naar meerdere

Uw zoekactie voor meerdere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bare slet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab en/f Afro zaad gezocht
Welk Arab/Afro top, met hoog libido en veel zaad zoekt bare slet om regelmatig zijn zaad in te pompen? Meerdere kan  
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
waar zijn ze , ik ben benieuwd , geen gefake !!
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil deze voormiddag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Cd Hilde 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben cd Hilde die ook verzot is op het dragen van sexy dameslingerie, nylons en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat/zusje waarbij ik wekelijks zijn/haar zaad mag ontvangen. Nadien wordt het zaad uit mijn mondje en gezichtje opgevangen in mijn damesslipje en verder de hele dag gedragen. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn/haar pik/clitje ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls,...zeker welkom  
Bischierig31 31 jaar Noord-Holland - Hilversum
Bottom zoekt meerdere tops BB
gezocht, Minimaal 2 tops! Voor mijn allereerste ervaring met een man en om me lang gekoesterde wens / fantasie te vervullen op zoek naar mannen die bare me eerste ervaring willen geven. Ik zoek minimaal 2 mannen die elkaar kennen / koppel / vrienden / ervaring met elkaar hebben die mij als echte bottom willen inwijden. Ik wil de volledige controle uit handen geven en alles met laten doen voor het pure genot en lust van de tops. Ik wil ervaren hoe het is om een pik in me te voelen, langzaam naar binnenkomt en om na het wennen de snelheid en diepte te voelen opbouwen. Ik wil ervaren hoe het is om tegelijkertijd dan ook de ander te pijpen en het gevoel ervaren hoe het is om een geile vent in mijn kontje te voelen spuiten. Ik wil worden afgewisseld door verschillende pikken, dus 2 of meer, en gewoon een hele nacht of dag ervaren hoe het is om iemand lusten volledig op me los te laten gaan! Ben of ken jij 2 of meerdere mannen, stuur me alsjeblieft een bericht!  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt dinsdag voormiddag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil morgen dinsdag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt dinsdag voormiddag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
10 dagen
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie heeft zin vandaag ik ontvang alleen !veel kan zeg maar u wensen ,ook meerdere mag  
10 dagen
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen, ben geile bi man op zoek naar een lekkere geile date. Ben discreet, gbbs, geschoren en gesteld op hygienne. 185/89 voor veel te vinden, een lekkere wederzijdse verwen date. Ik verplaats, ook geil reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt. Met meerdere is ook prima. Ik pijp zeer graag , tongen, rimmen, neuken speeltje vingeren alles zonder haast. Lekker van elkaar genieten. Tot straks xxx vertrek vanuit Sluis en kom niet naar de cinema.  
Hij1976 48 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Top(s) gezocht voor maandag 22 april
Een of meerdere tops gezocht die me maandag overdag of avond lekker willen neuken. Ik ontvang in Temse. 48 185 95 16 Beschrijf jezelf duidelijk, liefst met een foto van je pik erbij.  

Top(s) gezocht voor maandag 22 april
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10