Zoeken naar meerdere

Uw zoekactie voor meerdere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpdate
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j dus 60+ graag, klein geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

pijpdate
13 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
13 dagen
Kurt 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Maandag 22 april
Hi, ik zoek voor volgende maandag avond een toffe man of meerdere mannen voor een leuke avond. Ik hou er enorm van verwend te worden door andere mannen en pijp zelf ook graag. Hygiëne is superbelangrijk, en dat betekent voor mij op z’n minst geschoren, getrimd of kaal onderaan. Doe gerust een voorstel. Foto’s uitwissel kan natuurlijk ook, maar ik stuur nooit m’n gezicht, enkel lichaam en pik. Kan enkel verplaatsen.  
13 dagen
Cd sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil mij masseren, bespelen
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp jou pik eventueel ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Zou vandaag al kunnen ontvangen. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
14 dagen
Seppe 26 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Sissy opzoek naar XL penis
Ik ben een slanke, sportief gebouwde sissy die altijd geil is en opzoek is naar een of meerdere XL penissen die ik mag leegzuigen en mij komen helemaal suf willen neuken! Enkel reageren als je uit de buurt bent en door de week kan afspreken. Mails zonder foto van gezicht en speelmateriaal krijgen geen antwoord. Hopelijk tot snel!  
14 dagen
Ruud 45 jaar Antwerpen - Stabroek
Rukdate cardate
Zin in een vluggertje gerukt te worden. Niet leer maar ook niet minder. Truckers doe ff snel leeggetrokken willen worden? Iemand in zn auto die even snel zn druk op zn ballen kwijt wil. Simpel, 1 maligne of meerdere keren. Zichtbaar of onherkenbaar.leeftijd en vorm allemaal goed. Enkel discretie en hygiëne is een must. Bij mij hoeft mn niets te doen. Snelle passionele ruk en weer wegwezen.  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
zaad gevraagd voor kontje of mondje meerdere voor gangbang
wie zin heeft is welkom,graag meerdere om me te neuken en je klaar te pijpen ,graag -85kg goed voorzien is plus ,pijpen ,slikken ,neuken,fisten,poppers aanwezig ,reactie met je wens en stats is antwoord ,foto mag ,57-172-70-16-onbehaard  

zaad gevraagd voor kontje of mondje meerdere voor gangbang
14 dagen
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
waar zijn ze , ben benieuwd !!
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
14 dagen
Alex 51 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Hot fun
51,1m88, 88kg, 16x4 getrimd, heb 3 xxl dildos die je in mijn gespoelde kont mag steken, vingeren, neuken , fisten mag ook. Ook trio of meerdere die kontje verwennen. Kan ontv of verpl, bij klik kan regelmatig  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10