Zoeken naar mi*

Uw zoekactie voor mi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Minnaar? 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Discrete, geile ontmoeting(en)?
Pst, gij (geile, gewillige vrouw tussen de 18 en 65, vrij of niet vrij, slank of volslank), ik (slank, m80, xl in de boxershort), al dan niet stiekem/discreet samen gewoon geil genieten van "het moment"? (ont)spannende ontmoeting(en) gekruid met hevige, stevige iets hardere/ruwere, rauwe doch respectvolle seks? Mail me; let's meet/fuck..  
Kinky Yan 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
WFB gezocht! Dame regio Heist op den Berg.
Ik zoek een open minded dame 18 - 55 jaar regio Heist op den Berg. Slank, normaal tot mollig. Dit voor regelmatig seksueel contact. Dit kan enkel voor seks of een vriendschap waar seks centraal staat (Gaan wandelen, iets drinken, uit eten, film, feestje, daguitstap). Met behoud van seksuele vrijheid is geen probleem. Openstaan om te experimenteren en ongeremde seks is een pluspunt. Zelf kan ik niet ontvangen. Ik ben volledig intiem geschoren! 46 jaar, 1m83, normaal gebouwd 83kg, grijs blauwe ogen, blond grijs haar. Bij interesse of meer info, contacteer mij gerust!  
Rik 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
60j man zoekt vrouw
Hallo ben je een eenzame of warmbloedige vrouw die eens een intieme date wil ? Stuur mij maar een mailke ik verwen je van kop tot teen , leeftijd of van vreemde afkomst geen probleem. Alles gebeurt op een vrouwvriendelijke manier . Discreet bij jou thuis of hotel , alles volgens jouw wensen ! Ben 60j man goed voorzien 1m80 , kort haar , blauwe ogen en heb ervaring. Durf je ? Of verlang je ernaar ? Laat maar iets weten , Middelkerke of dichte omg gr  
Michel 60 j 60 jaar Antwerpen - Boechout
Geile verzorgde man zoekt geil stel
60jarige, geile man, zoekt geil vrouwke of stel, voor leuke geile sexspelletjes. Hou je van teasen, exib, voyeurisme, cuckold,spannend terrasje in sexy outfit, in de zomer teasen op het strand, spannende plaatsen, club, parking, sexbios, foto, film, spannend cabrioritje enz... Reageer dan snel. Reacties met foto aub (moet ni naakt?). Geen betaalsites of fakers aub. Alle voorstellen welkom.  

Geile verzorgde man zoekt geil stel
Tintin 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voel je je soms een slet..
omdat je een vrijgevochten leven leidt? Vrij je graag met wisselende partners? Laat je je graag versieren, heb je verschillende minnaars of ben je verslaafd aan flirten? Zou je desondanks ook graag een vaste relatie hebben? You can have it both! Ik ben een van die mannen die er plezier en opwinding uit haalt zijn geliefde seksueel te delen met anderen. Ikzelf heb genoeg aan één vrouw.Ik ben een single man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, geen kinderen. Ik ga graag op reis, op uitstap, ga graag uit eten.Interesse? Stuur me snel een berichtje!  
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG TITS
Hallo, ik ben een slanke, open minded & groot geschapen gast van 42 jaar. Mijn fetish zijn mooie grote tieten: kijken, voelen en kneden met de handen, tepels likken en zuigen. Daar krijg ik een flinke grote stijve pik van. Ik zoek dan ook een meid/vrouw met mooie grote tieten. Je poesje lik ik ook graag. Neuken als je wil in de standjes die je leuk vindt. Graag alles discreet.  

BIG TITS
Minnaar 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rijpere minnares voor (duurzaam) erotisch avontuur
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle, rijpere (vanaf 40 jaar) dame. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  

Rijpere minnares voor (duurzaam) erotisch avontuur
Marco 51 jaar Zeeland - Hulst
Voorspel en beffen naar orgasme
Hallo. Bent u die leuke vrouw tussen de 30 en 80 jaar die wil genieten of mist omdat u partner niet beft dat ik u lekker voorspel geef en u dan bef naar een orgasme? U vind respect, discretie en hygiënenaar mekaar toe ook belangrijk dan zitten we op dezelfde lijn en zie ik u reactie tegemoet om verder af te spreken.  
Verteller 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Ondeugend chatten met leuke vrouw
Hallo dames, ben een man van mid 50 en op zoek naar een dame om via digitale weg fantasieën, leuke of stoute ervaringen te delen. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van belang, zolang we mekaar via chatten maar wat kunnen opwinden en laten genieten van elkaars fantasieën en of ervaringen. Eventueel uitwisselen van beeldmateriaal kan maar is geen verplichting. Ben zelf verzorgd en intiem mooi onderhouden. Ik lees het wel indien jullie eventueel wat meer te weten willen komen. Kijk alvast uit naar mogelijk leuke reacties!  
Bart 53 jaar Antwerpen - Herentals
Erotische tantra massage in Limburg en Antwerpen
Beleef, voel en geniet met volle teugen van een sensuele tantra massage. Je twijfelt of een tantra massage wel is wat je zoekt? Je voelt je onzeker? Geen probleem, ik bied je de mogelijkheid om tijdens een sensuele massage (waarbij je je slip mag aanhouden) eerst in alle veiligheid te ontdekken hoe het voelt om het middelpunt van alle aandacht te zijn. Lekker wegdromen, ontspannen en helemaal wegzweven dankzij mijn zachte handen. Als al die verwennerij je doet verlangen naar meer, dan laat ik je graag het genot van een erotische tantra massage beleven. Al je gevoelige plekjes (inclusief je intiemste vrouwelijke plekje) verwen ik op een heerlijke wijze. Van kop tot teen zal je lichaam tintelen van hemels genot. Zelfs enkele dagen na de massage zul je nog met veel plezier terugdenken aan de vele, intense hoogtepunten. Nieuwsgierig, en benieuwd om dit ook te beleven? Stuur me een berichtje en je zal een nieuwe wereld ontdekken. Groeten Bart  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10