Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

FWB 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Op zoek naar een leuke, respectvolle, discrete FWB
Bedankt om mijn advertentie even te lezen. Ikzelf ben een verzorgde, sportieve man, die wel degelijk op zoek is naar een vast en regelmatig contact. Iemand die even kan en wil ontsnappen aan de dagelijkse (al dan niet) drukte, ogen dicht voor de realiteit en ze erna openen voor de fantasie. Die snapt dat het niet mogelijk is om elke dag af te spreken, maar het fijn vindt om elkaar intussen te teasen en het verlangen op te bouwen naar dat afspraakje.. Respect hebben voor elkaars privé om erna het ruim te hebben over elkaars fantasie.. Ik hou van de passie in een date, intensiteit, het beleven en benutten van de verlangens, voelen van elkaars lijf en de opbouw naar dat hoogtepunt... Ik ben oprecht, open in een contact, lach graag, heb een babbel, maar ben evengoed to the point,.. Passioneel, kan dominant zijn, uitdagend, bereikbaar,.. benieuwd naar die ene reactie (V/Kpl?) mét de klik om verder te gaan...  

Op zoek naar een leuke, respectvolle, discrete FWB
gisteren
Voetjes en meer 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Open-minded geile voetjes vrouw gezocht voor nu deze ochtend
Hallo ik ben verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en goeie uithouding. Op zoek naar zeer spontane open-minded geile vrouw voor nu deze ochtend. Jij staat net als ik voor zeer veel open? Jij ook hoog libido? Hou je er van of sta je er voor open dat je voetjes verwend worden. Ik masseer, streel, ruik en lik ze zeer graag en lang. Alsook footjob geven en krijgen. Kousjes en schoentjes zijn ook best geil. De voetjes etc worden de "rode draad" tijdens ons geil afspraakje. Ben je uit Aalst of korte regio? Of kan je makkelijk verplaatsten? Buiten de voetjes is er uiteraard veel meer mogelijk. Weinig of geen taboes hier Interesse mail me snel. Graag reactie met je leeftijd, looks, regio, Evt foto en alvast wat extra info over jezelf en wat zoal kan en niet.. Xx  
Patiënt 60 jaar Antwerpen - Duffel
Onderzoek gezocht
Patiënt 60 66kg 173 16x4 wil donderdag namiddag graag een onderzoek ondergaan, uitgevoerd door vrouw of koppel V/M . Zo realistisch mogelijk met instrumenten en afname sperma, test spuit kracht ook anaal prostaat. Ik verplaats tot Max 30km rond Duffel en een veilige plaats waar mijn fiets kan veilig staan tijdens het onderzoek is noodzakelijk. Geen antwoord is geen interesse.  

Onderzoek gezocht
wimpel 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
mogelijk klein scenario
Mogelijk klein scenario: u levert uw vrouw af, deze wordt geblinddoekt en is onderwerp van een fotoshoot, al dan niet met bdsm-poses (je mag ook een scenario doorgeven). De beelden worden op jullie memory stick geplaatst, de vrouw wordt terug opgehaald; het kost niks en klaar is het verhaal - materiaal én ervaring. Interesse? Andere voorstellen? Graag mailtje.  
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil avontuur
Ik ben een 21-jarige student uit Gent, 185cm, 75kg en slank gespierd. Ik ben open voor alles, buiten scat & pijn. Ik hou van experimenteren, nieuwe dingen ontdekken, kinky, enz.. Ik heb reeds ervaring en bi is ook mogelijk! Stuur een leuk berichtje met foto = altijd antwoord! :) (oja, ik ontvang in Gent en kan verplaatsen!)  

Geil avontuur
Nick 38 jaar Antwerpen - Mechelen
BDSM ontdekkingstocht voor broekschijters (v)
Uit ervaring weet ik dat heel wat jongedames stiekem interesse hebben in BDSM, maar de stap nooit hebben durven zetten. Wie heeft zin er eens in het echt van te proeven? De eerste stapjes, respectvol, voorzichtig, langzaam opbouwend, maar tegelijk heel leerrijk en uitdagend? Ik heb veel ervaring met beginners en een ruime collectie tools om er een leuke sessie naar eenieders wens van te maken! We hebben eerst uitgebreid e-mail/chatcontact, om je fantasieen/wensen/grenzen te bespreken. Dan kijken we of er in het echt een klik is om de stap te zetten. En dan wordt het pas echt spannend... Ik ben 37 jaar oud, slank, sportief, openminded en spontaan. Ik kijk nergens vreemd van op en je zal zien, als het tussen ons klikt win ik heel snel je vertrouwen, zodat je je ook echt kunt laten gaan. Het spel is steeds op jouw eigen ritme en met respect voor jouw grenzen, hoe hoog of laag die liggen, maakt niets uit! Voor vrouwen tussen 18 en 32 jaar. Afspraak mogelijk op locaties in het hele land.  
Avontuurtje 52 jaar Limburg - Alken
Zacht dominante masseur zoekt....
Zacht dominante masseur geeft echte massages die langzaam vergaan in zacht dominante erotische toestanden. Wie wil graag de grens van deze subtiele (ont)spanning ervaren? Koppels, V of M (ben soft bi maar M alleen maximum 35 jaar) zijn welkom. Niets moet, veel mogelijk in alle discretie met het nodige respect en hygiëne. Zelf sportief gebouwd en intiem geschoren. Reacties met stats, ondeugende wensen en verlangens worden beantwoord.  
Meneer 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Laat ons kennis maken .....
Ik heb terug tijd om aandacht te besteden aan een meisje/vrouw/(cuck)koppeltje met onderdanige gevoelens. Heb is zeker niet erg als je verlegen, onervaren of beginnend bent. Ik begeleid je graag in je zoektocht. En alles kan uiteraard ook heel soft, op de eerste plaats komen uw wensen. Ik heb weinig taboes en heel veel kan. Vraag gerust. Ik ben een verzorgde gentleman die graag lacht en heel respectvol is. Ik heb ook een hoog Daddy-gehalte. Uiteraard gaat dit niet alleen om seks, onderdanigheid is zo veel meer..... En ook een etentje en uitstap kunnen daar zeker bij horen. En je mag best een spring in het veld zijn en/of ondernemend. Ik help je graag op alle gebied. Overwin je angsten, je hebt niets te vrezen, het kan een mooie tijd worden. Eenmalig of nu en dan eens, maar liefst een vast contact. Overnachten/inwonen is mogelijk. Laat ons beginnen met een goed gesprek. Respectvolle groet. Meneer.  

Laat ons kennis maken .....
David 26 jaar Limburg - HASSELT
26j zoekt BDSM ervaring
Ikzelf 26j, 1m80, 70kg, 18cm zoek BDSM ervaringen. Ik kan me verplaatsen, niet ontvangen. Ik wil me graag verdiepen in de wereld van BDSM, dit als sub of switch. Ik experimenteer graag dus weinig harde grenzen. Ik zoek iemand met een speelruimte of veel attributen om mij te ontvangen. Looks maakt niet uit, gaat vooral om de sessie. Interesse in moteriek beperken / gebonden zijn / lak,latex,leer / forced sissyfication. contact via kik is mogelijk. Kunnen we wat voor elkaar betekenen?  
The Dominator 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Vandaag BDSM sessie
Welke dame met sterk onderdanige gevoelens wil zich vandaag bij deze ervaren Mr. aanbieden voor een verlossende en bevredigende sessie? Zelf niets meer hoeven te bepalen, alles loslaten en je bevrijd voelen. We bellen elkaar kort en bepalen wat kan en wat niet kan. Vervolgens biedt u zich aan en vallen we direct in onze rol. Kan van heel soft tot hard. Suspension mogelijk. Mag ook de vrouw van een koppel zijn. Tot straks mss. Ps. Enkel voor "echte" vrouwen. Fake zich onthouden.  
  1   2   3   4   5   6