Zoeken naar mogen

Uw zoekactie voor mogen leverde 73 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
vanavond 44 jaar Limburg - Eksel
vanavond regio: Lommel, pelt, hechtel-eksel
Hallo, Ik heb een vrije avond en kan makkelijk verplaatsen. verzorgde mannen 55+ mogen altijd reageren  
12 dagen
frank 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
U verwennen
Hier gebonden soft bi man , 64 jaar , 1.85 groot en 84 kg , niet groot geschapen en soms potentie problemen .(ook graag in spel onderdanig :-) uit omgeving Antwerpen. Ik wil je heel graag mogen/moeten verwennen met je eigen speeltjes , voorbind , op de manier U wil :-) ik kan me in alle situaties in en uitleven. . ik kan zelf niet ontvangen . Mail me eens aub ? frank x  
lennert 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
wil graag doktersonderzoek meemaken
heb een ruime fantasie en een doktersonderzoek zoals vroeger in school lijkt mij wel geil alleen zal er nu veel meer gebeuren dan vroeger. hier onderaan al een fantasie van mij voor het rollenspel maar jullie mogen gerust andere ideeen geven. het rollenspel hoe ik het zie: iets met vastbinden enzo en dat de dokter dan controle heeft over alles. bv ik kom op bezoek voor een algemeen onderzoek voor attest voor werk. en dan controleer je rustig aan alles, kleed je mij rustig stuk voor stuk uit alles dus zeer rustig tot ik er dan sta in de onderbroek. en jij wordt dan zeer geil, maar weet dat je mij niet kan vragen de onderbroek uit te doen want dat behoord niet tot het onderzoek maar jer geeft bv nog een bepaald drankje op het einde aan mij als ik er sta in mijn onderboek en je zegt is voor de productie van dat ofzo maar stiekem zit er slaapmiddel in en val ik dus in slaap en begin je mij vast te maken steekt iets in mijn mond en voila controle over mij. canning op mijn poep kan ook  

wil graag doktersonderzoek meemaken
blotecadeauman 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Beschikbaar CENTRUM GENT omstreeks 18u15
Discrete en nette geile man komt bij u langs CENTRUM GENT(ontvangt zelf niet!!), stript poedelnaakt, en speelt met zichzelf of u keurt zijn body of melkt hem maar leeg (u mag zelf gekleed blijven), of ...biedt tevens zijn kontje aan waar u een dildo of butplug mag instoppen, of u mag hem ook SAFE neuken!! Ook stel vrienden/studenten mogen met me spelen. SLAAFS OOK INTO LICHTE BDSM kan!!! Ik verwacht enkel respect, discretie, hygiëne. Ik beantwoord elk DUIDELIJK en zinnig voorstel, maar ik doe niet aan illegale of onveilige dingen. Vermeld ZEKER uw STATS. Ik ben GEEN faker. IK ben ideaal om onervarenen kennis te laten maken met een mannenlijf.  

Beschikbaar CENTRUM GENT omstreeks 18u15
Dolfijne kerel 48 jaar Antwerpen - Stabroek
*** leuke bi-kerel gezocht ***
Hoi, dadelijk komt er een technieker werkzaamheden uitvoeren en dat maakt mij enorm geil... Een fantasie om een echt technieker te mogen pijpen maakt me enorm geil nu. Ik stijlvolle slanke moderne zakenman van 48j met een lekker geschoren speelgoedje van 20cm is hierdoor op zoek naar een leuke bi-kerel om samen bij mij thuis mee te spelen,vanmiddag bij mij thuis; ten Noorden van Antwerpen. Zo Gay Cock Rubbinging lijkt me ook wel lekker om samen te doen. Ben jij die geile slanke bi-man (30-50j) die hier vanmiddag ook wel zin in heeft? Stuur me snel een bericht, met tel.nr. en leuke foto, zodat we verder in contact kunnen komen met elkaar. Gr.  

*** leuke bi-kerel gezocht ***
12 dagen
Kris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpgeil
Hey! Deze ontdekkende bi heeft zin om vandaag een geil pijpsletje te zijn.. Concreet zoek ik iemand van niveau, tot 40j, hygiënisch (liefst getrimd), in de regio O-Vl of W-Vl om vandaag te mogen verwennen… Ik kan verplaatsen. Wederzijds is welkom maar niet noodzakelijk. Wie voorziet me van lekker speelgoed in m’n mondje? Reacties met een foto en een beetje uitleg wat je wil doen krijgen voorrang. Tot zo?  
BI MAN 57 jaar West-Vlaanderen - Ieper
NETTE BI MAN ZKT DATE
Hallo, nette bi man zkt date, stats 180cm 96kg 16cm geschoren materiaal. Houbv likken naakt zijn pijpen enz. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Ouderen mogen ook reageren. Ben zekers geen faker.  

NETTE BI MAN ZKT DATE
14 dagen
Tom 53 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Mollige bitop op zoek.
Bitop van 53, 1m70, 100kg, 15*5, snor en baard zoekt bottom die ik mag neuken. Travjes en crossdressers mogen zeker ook reageren. Ik kan enkel verplaatsen.  
14 dagen
Oraaltje 32 jaar Antwerpen - Mortsel
Persoonlijke pijper
Hallo, ik ben een bigast met een liefde voor het geven van oraal plezier. Ik ben op zoek naar iemand die mij wil als zijn of hun persoonlijke pijper. Ik ben zelf 32/180/79/15. Ik zoek een man of mannen die kunnen ontvangen, liefst regelmatig. Ik ben zelf eerder onderdanig dus dominantere mannen mogen zeker ook reageren. Leeftijd enzo speelt allemaal geen rol wel discretie. Ik sta voor veel open… je mag opleiden om het te doen zoals jij het het liefst krijgt. Ik kan naar je komen zoals je wilt, bloot, gekleed, verkleed, lingerie,…  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen idee wat ik wil...
Ik ben Stijn, een sportieve, jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded bi-koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Al ben ik nog aarzelend. Ik vind mannen allerminst aantrekkelijk, maar ben ergens wel benieuwd naar het fysieke aspect. If that makes sense? Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Wie heeft het perfecte scenario in de aanbieding? Misschien tot snel?  

Geen idee wat ik wil...
  1   2   3   4   5   6   7   8