Zoeken naar mogen

Uw zoekactie voor mogen leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
tim 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
pijpmondje komt langs klaar voor gebruik
Wie vult er mijn pijpmondje en laat het likken en zuigen tot je het vol spuit. Je moet wel kunnen ontvangen. Graag reacties van discrete doeners die echt willen afspreken. Reacties met foto van je lul krijgen voorrang. Andere voorstellen zijn eventueel bespreekbaar. Ook koppels mogen reageren.  
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt.  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
22 dagen
Bibttm 39 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanig verlangen naar gangbang
Hallo mannen, ik ben een Biman die al een tijd onderdanige gevoelens heeft. Daar wil ik nu toch eens aan toegeven. Dus ben ik op zoek naar een oudere man (top) die me kan ontvangen en me men onderdanige kant laat ondekken. Het idee het lust sletje te zijn van een oudere dominante man maakt me hoerig geil. Men mond en kont laten gebruiken voor uw plezier en genot. Veel mogelijk. Van tongen pijpen likken, neuken (met condoom) tot bondage, ballgag, toys, spanking, plas over me (lijkt me het ultieme onderdanige gevoel na gebruikt te zijn of tijdens gewoon ondergepist worden). Deze top man ontvangt me en ziet het zitten om na getest en gekeurd te worden van je eens hete avonturen te beleven. Eens een sexcine samen, of eens een gangbang met nog enkele oudere top mannen waar u me dan als uw hoer aanbied. Mannen die de gangbang willen meedoen mogen ook al sturen maar ik zou die willen laten doorgaan op vrijdag 31mei dus nog even te gaan. Eerst die top vinden die me zen slet maakt. 39 190 89 18  
22 dagen
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Bilzen
Welke eerlijke verzorgde en goed geschapen top wil mij eens bezoeken?
Ik droom er al zolang van om eens het gezelschap van een eerlijke deftige nette verzorgde aantrekkelijke en goed geschapen man of CD lover te mogen delen.Iemand respectvol en betrouwbaar die mij eens safe en veilig zou willen inwijden en verwennen?Iemand die weet hoe het aan te pakken en me wil bespelen en verwennen.Want ben nog steeds maagd.Nooit een fysiek date bekomen hier.Ik wil ook best wel een onderdanige rol spelen of ervullen,als het maar respectvol en gezond blijvend kan gebeuren dan!Ik zoek wel een niet kalende man,gbbs, en intiem ook graag glad of mooi getrimd.Ook een niet roker of drinker graag.Ook een zusje of een koppel mag reageren.xxx  
zoekt rijper 50+ 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
Hoi,ik ben een 41 jarige man,op zoek naar een man om heerlijk oraal te verwennen.Ik ben single en kan makkelijk ontvangen of eventueel verplaatsen tot laat in de avond.Ik zoek een discrete en hygiënische man 50+.Heel rijp is zeer ok +60 ,alsook buikje of bril.Zou graag eens een mooie grote paal verwennen,maar dit is geen vereiste.Fakers en droog geilers mogen zich onthouden.Indien klik kan het voor zeer regelmatig.Foto van speeltje is altijd fijn meegenomen.  

Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud. Weet wat je wilt.  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
25 dagen
Alex 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Experimenteren
Ben 67 1m85 90 kg en samenwonend met vriendin. Langs deze weg zou ik iemand willen leren die ook eens wil experimenteren en samen genieten van het onbekende voor mij. Zou liefst iemand mogen zijn dat ouder is of ik eerlijk en verzorgd is. Ik kan niet ontvangen dus u zou moeten kunnen ontvangen liefst kanten rond Gent en zou wel voor vast contact zijn dus die dat bij iedereen gaan gelieve niet te reageren.  
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud. Weet wat je wilt.  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
zoekt rijper 50+ 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor deze namiddag / avond .
Hoi,welke rijpere man heeft zin om zich naakt eens lekker oraal te laten verwennen?Ik ben 42 jaar,en kan heel discreet en hygienisch ontvangen.Fakers mogen zich onthouden.Kan nu ontvangen of de dag door tot 22u00.  

Zachte rijpere man gezocht voor deze namiddag / avond .
28 dagen
Sws 43 jaar Antwerpen - Putte
Lieve kerel/man gezocht.
Leuke ontspannen man 42j en single zou graag gelijkgestemden ontmoeten. Ik kan vrij ontvangen, overnachten is zelfs mogelijk. Wie zoek ik, een sociaal ontspannen man in lichaam en geest. Geen gedoe. Die samen met mij op ontdekkingstocht wil gaan. Ben je ervaren en geduldig, aarzel niet om het voortouw te nemen op een respectvolle manier. Zo zal je ook behandeld worden. Ik hou van ontspannen momenten die zichzelf uitwijzen, ons overgeven aan het moment. Dus mensen met een specifieke wensenlijst die enkel hun wensen behartigt willen zien mogen zich onthouden. Discretie, hygiëne en fijne omgang geboden en gevraagd. En wie weet zien we elkaar vandaag!?  
  1   2   3   4   5   6   7   8