Zoeken naar mooie

Uw zoekactie voor mooie leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Pijper 59 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Pijper
Zoek gast voor lekkere pijpbeurt en meer bij klik sportief onbehaard en xxl! Ben 58 178 76 kg mooie stevige dikke paal bij hygiëne en discretie kan er veel alles kan niks moet en met respect 🤔 Ook foto’s van jouw materiaal bij reactie en dan ook foto’s terug !  
bttm ventje45 45 jaar Antwerpen - Mechelen
100% bttm voor top
bttm ventje voor top, ben zelf eerder en graag onderdanig bij de sex. ik hou van een mannelijke gast met een mooie lul beetje dominant is een plus. ik kan ontvangen in centrum mechelen maar bij mooi weer durf ik ook sex in de natuur.zie ook graag een foto en zeker van je lul en je wensen. 45j 178m 74kg  

100% bttm voor top
16 dagen
pijper 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
wie wil gepijpt worden
ik wil graag een mooie, stevig paal pijpen omgeving aalst. reageren met stats en foto van je materiaal graag.  
17 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Rukken voor nu
Vrij onervaren discrete en normaal gebouwde man zoekt gelijkgestemde die samen wil rukken bij filmpjes, samen geilen op kutjes op tv, kijken en bekeken worden, eventueel elkaar een handje of mondje helpen bij klik. Mooie getrimde 16x5 in de broek. Ben zeer gesteld op discretie en hygiene en verwacht dat van jou ook. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppel man/vrouw mag ook reageren.  
17 dagen
Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Eerste soft ervaring
Jongen in heterorelatie zoekt een zachtaardige man om een eerste ervaring op te doen. Discretie en hygiene zijn voor mij super belangrijk. Ik heb een normale/slanke lichaamsbouw en een mooie lul. Een voyeur is ook altijd welkom.  
17 dagen
Frank 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
leegzuigen
ik ben een kieskeurige pik-gerichte hetero. Zoek een mooie rechte paal van +/- 15*5 mooie eikel, en ballen om aan te zuigen. Ik slik indien je pik mij kan bekoren. Liefst als fwb. stuur foto van je paal in erectie, je leeftijd en of je kan verplaatsen/ontvangen. Jij: liefst slank en intiem geschoren. Verder geen gekus, strelen of anale sex. verdere afspraken via mail.  
17 dagen
Mohammed 43 jaar Antwerpen - Merksem
Pijper gezocht
Een discreet Marokkans bitop op zoek naar een mooie mond 18 tot 40j Discreet  
Bi-bottom maagd/ 51 jaar Limburg - Riemst
Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Ik weet dat het zoeken is naar een speld in een hooiberg!Maar geef de moed en hoop toch nog niet op hoor.Ik wil dus graag eens ingewijd worden als CD of als bi-bottom maagd door een mooie deftige en goed voorziene man of koppel. Wie wil mij eens verwennen en bespelen en ontmaagden op een respectvolle en veilige manier?Wie is ervaren in het bespelen van een nog steeds maagd zijnde man of CD.En maakt mijn droomfantasie eens waar? Graag een respectvolle verzorgde aantrekkelijke betrouwbare verwennerdie deet van aanpakken om het in goede veilige banen te leiden.Ik ben zelf een verzorgde deftige man die soms ook wel graag eens vrouwenspullen aantrekt endan ook als een vrouw wil behandeld en verwend worden. Maar mijn verlangen gaat ook wel uit naar een bi-topmasseur die mij eens wil inwijden in de mannenliefde. Ik ben wel niet echt slank als een plank meer,wat ik een jaar geleden wel nog was.Maar ben altijd proper en verzorgd en 100% gezond!Dat laatste moet ik wel absoluut blijven.xxx  

Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen masturberen
Hey! Ik ben Tom, 43 jaar, 1m83, slank met een mooie 17cm. Ik zoek een leuke heteroman om samen te masturberen op foto's van een mooie vrouw. Liefst iemand die houdt van skinny-slank. Zin? Stuur dan even een reactie waarin jij je voorstelt en een foto van je lichaam en penis. Ik ontvang.  

Samen masturberen
18 dagen
Rijpere heer 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft biman zoekt jonger maatje
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een ietwat onderdanige jongeman, liefst voor regelmatig en vast. Ben jij oraal onderdanig? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bischierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bikantje? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9