Zoeken naar mooie

Uw zoekactie voor mooie leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Peter 45 jaar West-Vlaanderen - Menen
Sperma
Deze avond zou ik graag een mooie pik pijpen en mijn mond laten vullen met zaad. Plassen in mijn mond mag ook. Mijn voorkeur gaat naar oude mannen al kan een forse jonge pik ook wel passeren  
24 dagen
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Oudere allochtone opa gezocht
Hallo Ik ben op zoek naar een oudere opa. Bent u allochtoon en heeft u een mooie besneden pik. U kunt makkelijk ontvangen in de week in de namiddag. Graag een eerlijke reactie. Zelf ben ik behaard met baard en snor. Ik zoek voor wekelijks. Bent u bottom of versa. Stuur een antwoord met foto. Afspreken deze week kan morgen. Of donderdag. Volgende week kan nog alle dagen. Hopelijk is er iemand geïnteresseerd. Afstand kan tot 20 km.  
Robin 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Soft bi man zoekt vriend regio Leuven
Hey Ik zou graag daten met een soft bi man van maximum 35 jaar in de regio Leuven. Liefst een zachte man die zin heeft om samen porno te kijken en met elkaars piemel te spelen. Bij een klik kunnen we geregeld afspreken. Ik kan ontvangen. Liefst niet te fel behaard. Gelieve te reageren met uw stats, wensen en een mooie foto! Mag van je speeltje zijn. Graag zou ik vanavond nog voor de eerste keer afspreken.  

Soft bi man zoekt vriend regio Leuven
25 dagen
Boner 42 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie heeft een mooie ochtend erectie
Ik help je er graag vanaf mmmmmmm liefst nog volle ballen ook die je mag leegspuiten waar je wil ! Ik kan enkel ontvangen, tot sebiet  
26 dagen
Biman 62 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Naakt rukken
Waar mag ik morgen zonder broek aan naar de koers komen kijken en rukken. Ben een slanke, discrete, hygiënische man met mooie pik intiem geschoren. Elk voorstel krijgt antwoord.  
26 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft deze middag
Vrij onervaren discrete en normaal gebouwde man zoekt gelijkgestemde die samen wil rukken bij filmpjes, samen geilen op kutjes op tv, kijken en bekeken worden, eventueel elkaar een handje of mondje helpen bij klik. Mooie getrimde 16x5 in de broek. Ben zeer gesteld op discretie en hygiene en verwacht dat van jou ook. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppel man/vrouw mag ook reageren.  
zoekt rijper 50+ 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
Hoi,ik ben een 41 jarige man,op zoek naar een man om heerlijk oraal te verwennen.Ik ben single en kan makkelijk ontvangen of eventueel verplaatsen tot laat in de avond.Ik zoek een discrete en hygiënische man 50+.Heel rijp is zeer ok +60 ,alsook buikje of bril.Zou graag eens een mooie grote paal verwennen,maar dit is geen vereiste.Fakers en droog geilers mogen zich onthouden.Indien klik kan het voor zeer regelmatig.Foto van speeltje is altijd fijn meegenomen.  

Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
Erik 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonkies
Ik ben een knappe hetero daddy met een mooie paal en ben op zoek naar een jong gewillig sletje om me te verwennen. Verwen je graag hetero mannen, stuur dan een foto en uitleg over jezelf. Ik kan ontvangen in Antwerpen alsook verplaatsen.  

Jonkies
26 dagen
Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Soft ervaring
Jongen in heterorelatie zoekt een zachtaardige man om een eerste ervaring op te doen. Discretie en hygiene zijn voor mij super belangrijk. Ik heb een normale/slanke lichaamsbouw en een mooie lul. Een voyeur is ook altijd welkom.  
27 dagen
Anoniem 37 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Black zoekt jong Top
Wie dwingt mij alles te doen wat je maar wilt na een mooie massage natuurlijk? Dit is voor vannacht om 01u00 stipt! Als je poppers heeft dan is leeftijd niet van belang! Tot straks  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9