Zoeken naar no*

Uw zoekactie voor no* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Random 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Jou lekker lang pijpen.
Hey, ben man van 28j, normale lichaamsbouw. Heb nog weinig ervaring maar vind het leuk om lekker te pijpen. Ben dus op zoek naar een man of liefst een koppel (meerdere mannen, vrienden kan natuurlijk ook!) die lang gepijpt wil worden en me alles laat ontdekken. Rustig beginnen maar graag ook alles eens uitproberen dus gewoon pijpen maar ook deepthroat, facefuck, ballen spelen en likken, klaarkomen in mijn mond en op mijn gezicht,... Alles met jou lul en ballen in/rond mijn mond kan voor mij. Eventueel me ook laten neuken maar dat is afhankelijk van het moment. Waar mag ik eens langskomen om lekker lang te pijpen?  

Jou lekker lang pijpen.
gisteren
Bi-man 34 jaar Antwerpen - Zoersel
Iemand zich aant vervelen,en zin in blowjob...
Hoi iedereen,ik heb hier enkele jaren geleden een zeer fijne eenmalige ervaring gehad met ook een bi man waarvan de vrouw een weekendje weg was,en zou het fijn vinden om nog eens een soortgelijke ervaring te mogen delen met een leuke slanke man rond men eigen leeftijd(al is een sportieve man van 50 lentes ook geen bezwaar). Ik had met die man afgesproken bij hem thuis,ik heb hem een totale massage met happy end gegeven en zou dit graag nogis doen! Ik ben zelf 34/1.87/85. Mocht je zin hebben mail dan maar met een tof voorstel en uw stats. Ben zelf vrij vanaf half de namiddag tot... Grtz x  
gisteren
Stein 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Langskomen
Hey, Deze namiddag rij ik van Kortrijk naar Gent. Waar kan ik even pauzeren? Ik hou van gepijpt worden, ben zelf eerder passief. Ik douche ook graag en ben graag naakt buiten... Ik hou niet van kussen en strelen... Ik ben bi, weinig ervaring, 45j 1m87 84kg 16cm. Niet geschoren en normaal behaard. Wie heeft tijd en zin om mijn lul onder handen en mond te nemen straks?  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
zin in jong en behaard
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date pijpen neuken .Hou van jong en behaard xl lul ben geen faker mail voor afspraak. reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes Luc  
Davido 49 jaar Limburg - Sint-Truiden
Niet twijfelen maar komen genieten
Ben man 49 1m73 74 een goed uitziende en vooral verzorgd heet manneke. Ik nodig je uit op mijn stekje. Waar je u thuis voelt en lekker los kan gaan met sex. Alles is bespreekbaar. Wie is een doener en komt genieten. Kan de hele nacht door. Ook slapen Reageer met status en foto  
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Hey, ben 31, 185, 74 en hetero in relatie. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag normaal gebouwd/sportief en bij voorkeur heb je ook nog geen ervaring met een andere man. Max. 40 jaar.  
onderdanig 59 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Op zoek naar een man voor geile momenten.
Na hier een tijd op non-actief te staan door medische ingreep kijk ik terug uit naar liefst een vaste geile initiatief nemende man om op regelmatige basis geile momenten te beleven. Mijn profiel, verzorgd en hygiënisch,1m88 en 95kg geen snor of baard, kort geschoren kopje en niet roker, heb wel tattoos. Intiem steeds glad en weinig lichaamsbeharing. Jou profiel, verzorgd en hygiënisch ingesteld, een gezonde bmi, initiatief nemend,Intiem kaal en weinig tot geen lichaamsbeharing. + jij kan ontvangen in kampenhout, Boortmeerbeek of steenokkerzeel, veelspuiter is + maar geen vereiste, jij loopt net zoals ik graag naakt en je hebt een geile of kinky mindset. Graag voor vast, meermaals en opbouwend, liefst rond mijn leeftijd. Graag een duidelijk antwoord en beschrijving van jezelf eventueel met onherkenbare foto. Ik ontvang NIET. Ik kijk wel uit wat mijn pad kruist.  

Op zoek naar een man voor geile momenten.
Top 43 jaar Limburg - Bocholt
Onervaren top.
Hey hey. Ik ben een nog onervaren bi top die graag spannende nieuwe ontmoetingen wil. Ik 43 86 1.85m netjes. Graag ook normaal gebouwde of slanke mannen. Val niet op chubbie. Leeftijd minder belangrijk.  

Onervaren top.
Jens 27 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Pijper gezocht
Hoi. Ik ben op de snelweg richting Brussel ter hoogte van tankstation Drongen. Is er iemand op de weg die zo’n heeft om een goed geschapen mul te zuigen? Ik ben 27 normaal slank gebouwd. Laat maar weten.  
Peter 54 jaar Limburg - Overpelt
maatje voor regelmatig soft
Ben een verzorgde man met normale lichaamsbouw 185/80, normaal geschapen, niet roker. Ik zoek een betrouwbare man die ook iemand zoekt voor af en toe eens discreet af te spreken voor soft, wederzijds pijpen. Jij bent uit de buurt en eveneens verzorgd en normaal postuur en niet roker. Ik kan soms ontvangen. Graag eerst wat contact via mail / WhatsApp om te zien of er een klik is. Grts Peter  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10