Zoeken naar no*

Uw zoekactie voor no* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 57 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Gehuwd zonder ervaring zoekt sexvriend
Ik ben een verzorgde, normaal gebouwde man met bi-fantasieën, zonder ervaring. Ik hou van rukken en porno en ik zou graag een sexbuddy vinden. Het plan is om te daten via videochat om onszelf te tonen en uit te vissen of het klikt; geile praat en kijken. Als het klikt, kunnen we overgaan op een real life date voor soft. Bedoeling is om iemand te vinden en wat beter te leren kennen. Geen eindeloos gemail en zeker geen fakers. Geen roker of zwaarlijvig, geen homo, maar liefst iemand die in heterorelatie zit, zoals ikzelf. 100% discretie en geheim.  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Eerste soft ervaring
Jongen in heterorelatie zoekt een zachtaardige man om een eerste ervaring op te doen. Discretie en hygiene zijn voor mij super belangrijk. Ik heb een normale/slanke lichaamsbouw en een mooie lul.  
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week kruisem
Seppe 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
bi dump en slikslaafje
Ik ontvang enkel geile discrete spuiters, no nonsense type mannen die gewoon veel zaad willen komen dumpen dus geen fotojagers of rukchatters. Ik machteloos zittend tegen de muur mondje open al dan niet geblinddoekt  
Sam 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Pijpbeurt
Iemand nu nog zin om mij te pijpen ? Kan ook wederzijds Ben net fris gewassen en mijn stats zijn 34 182 normaal gebouwd uit hoboken  

Pijpbeurt
nottoobad95 26 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
zoek oudere man
hallo ik 26jaar 1m72 90kg zoek oudere man uit de buurt bij wie ik deze avond mag langskomen om gepijpt te worden  

zoek oudere man
Subbie 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sub zkt ruw
Ik ben op zoek naar oudere dominante tops die interesse hebben in een hardere/ruwere neuksessie waarbij evt bepaalde kinks kunnen gebruikt worden zoals ongeremd, masked, bondage, hoerig.. ik ben een normale bottom student en open-minded. Discreet en verplaats alleen naar jou of hotel.  
prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 88KG 174 17, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Hugo 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Wie verwent me van kop tot teen
Hoi, ik heb echt nood aan een totale verwenbeurt. Ik kleed me uit, verfris me en leg me op m’n buik. Je streelt en masseert me van m’n tenen tot m’n hoofd en overal ertussen. Hetzelfde nadat ik me heb omgedraaid. Ik wil dus een uitgebreide verwenbeurt, ik blijf passief. Hygiëne en discretie super belangrijk. Kan enkel verplaatsen.  

Wie verwent me van kop tot teen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10