Zoeken naar no*

Uw zoekactie voor no* leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Ik zoek een dominante en oudere en geile man die vlot in de regio kan ontvangen. Je bent kordaat en neemt de touwtjes in handen, enkel aan jouw genot en fantasieën denken. Veel is mogelijk: pijpen op bevel, mijn kontje laten tuchtigen met zweepje, riem, lat, je hand, mijn kontje zonder genade goed doorneuken en volspuiten. Ik moet je beleven uitvoeren en je als een echt sletje dienen. Graag iemand voor regelmatige afspraken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit op auditie? Dit is een eerlijke advertentie. Zelf ben ik 56 182 80.  

welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
17 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, en moet van haar een vast vriendje zoeken die soms eens seks nodig heeft, en dan bij haar daarvoor terecht zou kunnen. Hoeft geen lange hete beurt te zijn, eerder korte bezoekjes waarbij zij haar gewoon zet of legt hoe jij het wil, en het gewoon toelaat, enkel voor jouw genot. Haar likken kan, pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Wat ze wel leuk vindt, is dat het iemand zou zijn die luiers draagt, en naar plas ruikt, of graag ongewassen komt met een reukje vanonder. Dit eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik waarschijnlijk erna ook met haar intiem zou zijn  
18 dagen
Dienstbetoon 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige (bi)man is uw dienaar
Ik help jullie uitkleden, lik kutje nat, pijp lul stijf, assisteer bij eventueel aanbrengen glijmiddelen, assisteer bijkomend bij jullie seks indien/waar nodig, ben testpersoon voor anale speeltjes, lik op het einde lul proper, lik kutje schoon, help nadien wassen/baden indien gewenst, ... Ik ben een 40j man, zeer groot en stevig gebouwd, verzorgde baard, sociaal en zeer gedienstig.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. De sletje kan ook geneukt worden. Cum slikken is voor jou een doel. Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
19 dagen
Emdee 44 jaar Antwerpen - Geel
Total surrender!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
max 30 jaar Limburg - HASSELT
sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
Hey! Ik zoek een dominant(e) die beschikt over veel rubber / latex materiaal en dit graag gebruikt op andere. Ik hou van predicament bondage, mummification, latex, rubber, bondage en alles wat ervoor zorgt dat ik hopeloos vast lig en niet weg kan! Wie helpt mij uit de nood!? Ikzelf ben 30j, 1m81, 85kg, 20cm, ik kan verplaatsen. Vragen? Stuur mij een bericht!  

	sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
19 dagen
Hardcore Mr 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slet/slavin gezocht voor deze avond en nacht
Hallo, ben jij een hele onderdanige taboeloze geile slet/slavin? Hou jij van hardcore sex en bdsm all the way en no limits en zonder taboes? Jan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst deze avond/nacht? Dan zoek ik jou! Ikzelf ben een hele ervaren dominante meester, niet onknap en goed voorzien. Alles gebeurd steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord=heilig! Klinken, anaal, vaginaal, plas, fisten, deeptroath, slaan, fetishen, speeltjes, breathing, keelneuken, hardcore neuken vaginaal en anaal en veel veel meer jou als muziek in de oren? Mail me dan snel.. Reactie met looks, regio, leeftijd en foto alsook info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. 200% no fake en real en discreet hier idem ook gevraagd!  
Luna 27 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Op zoek naar een Dominant
Hoi Meesters, Ik stel me graag even voor. Ik ben luna ik ben 27 jaar en al even op zoek naar een gepaste dominant. Ik weet goed wat ik wil en zoek en wat vooral niet. Laat me beginnen met wat ik NIET zoek dan kunnen deze mensen zich onthouden. Ik zoek geen mannen die er niks van kennen en casual is een keer willen proberen, ik zoek geen koppel, wat ik helemaal niet zoek zijn swingers die de BDSM er als een klein deeltje bijnemen! Ook geen dominante mannen die mijn volledige leven willen claimen. Wat ik WEL zoek: Ik zoek wel een strenge maar toch zachte Dominant die me wil begeleiden in mijn reis als onderdanige maar hierbij mijn Non-monogame kant respecteert. Iemand waarbij ik mezelf voor 100% kan zijn en waar ik met tijd mijn grenzen mee kan verleggen wanneer IK daar klaar voor ben. Ik ben in bezit van een volledige sublijst en ik wil een foto bij een antwoord. Fysieke aantrekkingskracht is nodig voor me. Hierbij zal je ook 1 van mij ontvangen. Hopelijk tot snel speld in de hooiberg  

Op zoek naar een Dominant
19 dagen
Dienstbetoon 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige (bi)man is uw dienaar
Ik help jullie uitkleden, lik kutje nat, pijp lul stijf, assisteer bij eventueel aanbrengen glijmiddelen, assisteer bijkomend bij jullie seks indien/waar nodig, ben testpersoon voor anale speeltjes, lik op het einde lul proper, lik kutje schoon, help nadien wassen/baden indien gewenst, ... Ik ben een 40j man, zeer groot en stevig gebouwd, verzorgde baard, sociaal en zeer gedienstig.  
20 dagen
KingDom 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Slavin of sub-vrouw gezocht
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10