Zoeken naar no*

Uw zoekactie voor no* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Dienstbetoon 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige (bi)man is uw dienaar
Ik help jullie uitkleden, lik kutje nat, pijp lul stijf, assisteer bij eventueel aanbrengen glijmiddelen, assisteer bijkomend bij jullie seks indien/waar nodig, ben testpersoon voor anale speeltjes, lik op het einde lul proper, lik kutje schoon, help nadien wassen/baden indien gewenst, ... Ik ben een 40j man, zeer groot en stevig gebouwd, verzorgde baard, sociaal en zeer gedienstig.  
20 dagen
KingDom 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Slavin of sub-vrouw gezocht
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
20 dagen
Oni 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Ben op zoek naar een speelse dame die van Kinky houdt op een sensuele manier. Vind het zowel leuk om de dominante als onderdanige rol op te nemen. Als jij ook graag wisselt zou dat super zijn, maar is zeker geen verplichting. Het zou vooral rond lust draaien met af en toe een speelse pets op de poep. Elkaar om beurten eens vastbinden om plagend te verwennen, slaafje voor een dag spelen en opdrachten geven of leuke rollenspelletjes zijn ook mogelijk. Zelfs gewoone kinky seks als gelijke heeft zijn charmes. Alles gebeurt natuurlijk in overleg en met respect voor elkaar. Als grote slanke man, met leuk speelgoed in de broek, zoek ik een slanke of normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Iets voor jou? Dan kan je mij via mail of WhatsApp sturen.  
Jonas 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
Ondanks ik een hetero man ben. Heb ik de fantasie dat ik eens een sletje wil zijn van een sexy vrouw. Wie wilt me eens gebruiken voor haar genot. Wie doet me een haar lingerie aan. Ik wil ook graag eens een plassende vrouw klaar likken. Wie wilt van mij eens een paar uur een sletje maken. Ik weet dit niet makkelijk te vinden is. Wie is er serieus. 2 lesbiche vrouwen die me eens willen gebruiken zijn ook zeer welkom. Leeftijden en afstand maakt niet uit. Hoop er 1 normale Reactie tussen zit. Want ben de grappenmakers en fakers van laatste weken beu  

Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
20 dagen
Mr F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/sub gezocht voor morgen overdag of avond/nacht
Ben jij een echte onderdanige taboeloze geile ongeremde slavin/slet/sub met hoog libido? Morgen donderdag overdag of avond en nacht of de ganse dag tijd en zin in een onderdanige taboeloze geile all the way date? Kan je eenvoudig verplaatsen naar ovl Aalst? Dan zoek ik jou! Ben een ervaren dominante meester niet onknappe verzorgde meester met hoog libido en geen taboes. Hier is echt alles mogelijk. Steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Vaginaal, anaal, dresscode, opdrachten, fisten, rimmen, plas, speeltjes, slaan, ondergaan, deeptroath, niple, breading, en veel veel meer mogelijk. 200%no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd. Interesse mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto alsook extra info over jou kicks, wensen, fantasieën en eventuele no go's.. Alles is mogelijk.. Geen mannen alleen!  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. De sletje kan ook geneukt worden. Cum slikken is voor jou een doel. Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
21 dagen
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGEBRUIK
Ik zoek een all-in slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALGEBRUIK”. Ervaring is niet essentieel, maar openminded zijn om grenzen te verleggen wél . We drinken iets en bespreken wat kan en niet. Kernwoorden : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes ( EXTREME PLASSEX, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, verkrachtingspel, BDSM, electro, ORALE/VAGINALE/ANALE SEX (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- kunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik keb attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL SLAVINNEN (GEEN mannen, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep, NO FAKE! Reacties met duidelijke foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en  
21 dagen
Wouter 39 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gezocht: bazige dame die weet wat ze wil!
Tegen beter weten in ga ik het toch proberen: zijn hier vrouwen die weten wat ze willen? Ik zoek contact met een leuke vrouw die liever zelf het voortouw neemt. Normaal wordt er naar mij gekeken om alle beslissingen te nemen en ik zoek iemand waarbij ik dat kan loslaten. Iemand die kiest wat er gebeurd, hoe en wanneer… iemand bazig en natuurlijk een beetje kinky… in zo’n setting zou veel mogelijk zijn… ikzelf ben sportief met mooi gereedschap. Tot snel!  
22 dagen
MasterB 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Speelse kinky vrouw gezocht
Intussen heb ik reeds enkele jaren ervaring en een bescheiden verzameling speeltjes. De bedoeling is om onze geilste fantasieën waar te maken. Ben ook heel benieuwd naar jouw ideeën! Hoewel we onze grenzen samen gaan opzoeken is het niet de bedoeling om daar over te gaan. Communication is key! Kinky Fun en vertrouwen staan steeds op de voorgrond. Begin ook liever iets te soft om de volgende keren in overleg steeds wat verder te gaan. Hou zowel van bondage en dominantie als speelse rollenspelletjes. Ben net iets liever dominant maar wissel ook graag. Pijn kan er bij horen maar hoeft niet en zeker niets extreem! Als slanke goed geschapen man zoek ik hier een VROUW met een normale BMI. Zowel heel slank als enkele kilootjes boven het gemiddelde zijn welkom. Iets voor jou? Dan hoor ik het graag! Maar wees gewaarschuwd… ik bijt haha  
22 dagen
max 30 jaar Limburg - HASSELT
sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
Hey! Ik zoek een dominant(e) die beschikt over veel rubber / latex materiaal en dit graag gebruikt op andere. Ik hou van predicament bondage, mummification, latex, rubber, bondage en alles wat ervoor zorgt dat ik hopeloos vast lig en niet weg kan! Wie helpt mij uit de nood!? Ikzelf ben 30j, 1m81, 85kg, 20cm, ik kan verplaatsen. Vragen? Stuur mij een bericht!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10