Zoeken naar onderdanig*

Uw zoekactie voor onderdanig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Thomas 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige jongen ontvangt nu
Zoek voor nu direct ouder, dominant en liefst beetje pervers (2 mannen mogen ook) voor een weinig ervaren slanke jongen oraal een lesje te leren terwijl hij geboeid is. Wie graag zweept krijgt voorrang samen met wie fotos stuurt. Ik kan ontvangen.  
gisteren
Onderdanig 37 jaar Antwerpen - Kalmthout
Vluggertje
Nog iemand geil hier ik wil safe genomen worden een vluggertje in de regio iemand zin ? Ik verplaats om men kontkutje te komen aanbieden  
gisteren
bi Schierige 66 jaar Antwerpen - Schilde
klein geschapen gezocht
Gezocht: een klein geschapen, slanke, wat onderdanige, weinig ervaren, en bottom-minded man voor gezamelijke onderzoektocht naar plezier met twee. Hygiëne van uiterst groot belang Geurtjes zijn een afknapper  
gisteren
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere opa gezocht
Ik zoek een opa die wekelijks kan ontvangen. Dit in de week of het weekend. U bent bottom en laat u neuken. U zuigtabletten graag tot einde. U rimt graag. Onderdanig mag ook. Ik vraag eerlijkheid en hygiëne. Bij interesse eerlijke reactie met foto. Eerste afspraak. Maandag rond 17u30 bij u.  
gisteren
anton 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
onderdanige neukslet kan nu ontvangen
opzoek naar een man die mij vannacht nog een geil bezoekje brengt, ben een pijpgeile neukslet die van warm zaad houd ik kan discreet ontvangen en ik zorg ervoor dat je zalig klaarkomt  
gisteren
Pijpslet 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanige student wil zuigen
Ik ben een 23 jarige student in ik kan deze nacht ontvangen regio coupure. Deur op een kier, ik zit op mijn knieën klaar. Ik hou ervan om verbaal vernederd te worden. Ik heb meer intresse in oudere mannen. Gelieve daarom te reageren met leeftijd en dickpick. 23j 1m81 90kg 14cm  
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanig en zin...
Onderdanige man met zin... Ik zuig graag en mijn gaatje wordt graag gevuld. Ik kan niet ontvangen. Meerdere mannen, trav, shemale, ect mogelijk.  

Onderdanig en zin...
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Rijpere man 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Rijpere man zoekt jonger
Rijpere hetero-heer, soft bi en zoek een onderdanige jongeman max 35 jaar die graag wat gedomineerd wordt. Laat jij je graag betasten, keuren? Pijp jij graag een sportieve rijpe heer? Discretie, respect en hygiëne vanzelfsprekend.  
OnderdanigSlet 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig Cumdumpster zoek lullen voor sperma te slikken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10