Zoeken naar onderdanig*

Uw zoekactie voor onderdanig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Seppe 29 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Zoek een dominante bDSM meester liefs ouder
Jonge onderdanige gast zoek naar oudere bdsm meester voor volledige overgave Veel kan ballbusting,sounding,fisting Plas seks, vastbinden,neuken en nog zo veel meer  
Tom 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek een lieve senior
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan morgen, vrijdag, op de middag ontvangen.  
Dokter Willem 42 jaar Limburg - Alken
Onderdanige patiënt gezocht
42 sportief top zoekt leuke kerel die graag onderdanig is en keuring of ander rollenspel wil ondergaan.  

Onderdanige patiënt gezocht
Philip 58 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Biman mature
Zin om andere bi te rukken en/of te pijpen, eens licht onderdanig zijn, eventueel in wat lingerie, enkel soft, relax en met respect. Voor nu, kan ontvangen.  
pijp/rim/neuksle 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp/rim/neukslet
ik zoek geile oudere Kerels tot ongeveer 70 jaar voorkeur naar intiem geschoren ben ik zelf ook. ook 2 geile mannen welkom. ik rim pijp lik jullie. ook wordt ik graag geneukt.terwijl de een mij neukt rim en pijp ik de andere en omgedraaid.ik ben zeer gewillig en onderdanig.ontvang in alle discretie ik ben single.dus wie durft het aan.ook dikke mannen zeer welkom liefst geschoren.single manne ook zeer welkom ook dikke alleenstaande ik wil hun lekkere buik likken.  

pijp/rim/neukslet
Pamperboy 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Betasten in luier….
Wie komt dit onderdanig bi luiersletje betasten en gebruiken in zijn luier. Ben een onderdanige bi met een luierfetish en laat me graag betasten, pijpen en neuken.Hygiëne en respect.  

Betasten in luier….
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Zuigertje 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie zuig ik leeg?
Onderdanig sletje 40 m81 81kg Honger naar zaad. Pokkegeil!!! Wie zin in betere zuigwerk?  
Domi 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
gezocht pijpsletje
Zoek een onderdanige gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen, pijpen en slikken... liefst regio... 174-89-50..18_5  

gezocht pijpsletje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10