Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
zuigertje 23 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Wie maakt me zijn persoonlijk sletje
welke kan me ontvangen en wilt een vast sletje. ik zoek iemand die een tikkeltje dominant is en me leert hoe ik zijn lul diep moet zuigen en meer. ik sta voor veel open, stuur me in wat je zin hebt x  
gisteren
Pieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Iemand die van zijn werk komt met volle ballen om leeg te pijpen!
Ik ben nu opzoek naar volle ballen die ik mag leegpijpen. Ga op mijn knieën zitten en pijp jou tot je mijn mondje volspuit, nadien vertrek je weer ik kan je discreet ontvangen!  
gisteren
Bisexueel 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rond de middag in Gent
Morgen rond de middag ben ik van zin om naar sexcinema aan de Dampoort te gaan. Wie kan of mag ik daar ontmoeten? Of moest je me kunnen ontvangen, ook goed. Ben je bi, CD, trav, gay of sissy, maakt niet uit. Ook 65+ is geen probleem. Ikzelf sta voor veel open. Ik lees mijn mail morgenochtend en geef antwoord. Hopelijk tot ziens.  
gisteren
Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wil geneukt worden
Hallo Ik ben bjorn en ben 21 jaar ik wil heel graag voor de 2de keer geneukt worden. Ik kan vanmiddag ontvangen tot 16u. Ik weeg wel 105 kg en heb kleine penis. Intresse stuur gerust. Gr  
gisteren
seppe 28 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Geile pijper
Wie heeft er volle ballen die moeten geledigt worden ? Wel ik stel me graag kanidaat om deze taak op mij te nemen. Ik kus en tong graag en ben er zeker niet vies voor om een paal tussen mijn lippen te nemen! Klaarkomen kan waar je maar wil. Ik hou van eigen inbreng doe dus gerust een voorstel. Ik kan niet ontvangen kan me wel in de regio verplaatsen.  
gisteren
Tim 28 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Spuiten
Ik ben op zoek naar iemand die zichzelf aftrekt of een handje nodig heeft en dan spuit over mij. Waarover mag je kiezen. Ikzelf kan niet ontvangen, outdoor of cardate zijn een optie. Graag reactie met foto van je gerief en hoe jij het ziet. Mijn stats: 1m76, 70, 18  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
gisteren
john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
tot 18h00
Deze middag onverwacht alleen thuis , en kan ik in alle discretie ontvangen bij mij thuis. Zelf pijp ik zeer graag, en tongzoenen ook. Leeftijd of uiterlijk speelt voor mij geen rol, hygiëne uiteraard wel, en liefst ook niet roker. Zelf ben ik 60j, groot en slank. Voorkeur voor soft, maar bij goede klik sluit ik niets uit.  
Tim 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Date
Wie kan me ontvangen voor wat plezier? Liefst regio Aarschot. Laat maar weten wat je wil je doen. Misschien tot zo dadlijk  

Date
gisteren
Gulzige opa sper 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ter herinnering piss and cumdump
Ik bevestig dat ik deze namiddag van 4 tot 6 alle niet rokers en enkel blote eikels helemaal leeg zuig en zoveel mogelijk sperma te slikken krijg. Draag beige regenjas. Wie mij kan ontvangen op dinsdag, woensdag of donderdag mag in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en mij zijn hopelijk veel warme room te slikken geven. Mijn ballen en piemeltje worden graag mishandeld, afgebonden en crescendo afgeklopt tot ik klaar kom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10