Zoeken naar pijpdate*

Uw zoekactie voor pijpdate* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Pat 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie zin in pijpdate ,of doe voorstel  
19 dagen
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor intiem geschoren ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen  
Eric 62 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek pijpdate of softdate voor deze avond rond 19u45
Ik kan niet ontvangen wel verplaatsen. Ik verplaats naar Turnhout,Oud-Turnhout,Vosselaar, Beerse,Vlimmeren,Gierle.Ik zoek een jongere man lekker geil en met veel zin.Ik hou van pijpen,strelen,rukken,rimmen en tongen.cardate ook mogelijk als je niet kan ontvangen.  

Zoek pijpdate of softdate voor deze avond rond 19u45
19 dagen
Alex 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Pijpdate
Ik ben uit Mechelen zonder bi ervaring. Zou graag een oudere man willen pijpen en els de eerste keer leuk is dan kan voor regelmatig. Zoek 40+. Antwoorden met stats en foto aub.  
Tom 32 jaar Limburg - HASSELT
Snelle pijpdate
Ik ben tussen 15u en 16u in de buurt van Hasselt, wie heeft zin in een wederzijdse snelle pijpdate, ben 32 jaar, sportief gebouwd en 16 cm. Liefst mannen onder de 40.  

Snelle pijpdate
19 dagen
Bert 44 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpdate
Waar kan ik nu passeren om leeg gezogen te worden?  
20 dagen
Eric 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpdate
Ik zoek een andere man om mij (op regelmatige basis) te laten klaarpijpen. Dit anoniem: jij hebt bij voorkeur een gloryhole of ontvangt mij geblinddoekt. 39 1,78 73 en 19cm. Enkel voor verzorgde, SOA-vrije personen. En duidelijke reacties met stats, plaats, concreet voorstel aub.  
20 dagen
Bi fun 46 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Ruk en pijp date gezocht
Hallo ik ben een rustige verzorgde buman en ben op zoek naar hetzelfde , ook een rustige verzorgde bi man om samen elkaar te bevredigen tot we komen mmmmmmmmmmm wie wil er komen naar mij ? Ik ontvang in zeebrugge  
Nico 51 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wie nu ook nog zin
Hey 52j bi met zin in heerlijke pijpdate wie nog kan je naakt ontvangen grtj  

Wie nu ook nog zin
20 dagen
Geil 30 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Iemand zin?
Hallo nog iemand zin in de regio op een pijpdate? Of samen naakt rukken? Ik kan nu nog langs komen indien gewenst. Ik ben 30j m83 normaal gebouwd en intiem geschoren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10