Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Anaallover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie Bottom/Tv//trans/Chubby/Versa werklijk en eindelijk wilt afspeken?
Ben 51 voor veel in,ervarende bare kontneuker met zuig pik 17/5(in stijf),ik zoek naar passieve bottomīs met glad bare kontjes en die graag langdurig diep zuigen,je moet kunnen ontvangen en liefst sīavonds,bij klik kan regelmatig, ben 100% gezond en discreet!No fake aub en niet ver van Antwerpen!  

Wie Bottom/Tv//trans/Chubby/Versa werklijk en eindelijk wilt afspeken?
Bearded bottom 56 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem bvb ... ben mannelijk met baard 55 167 67 , stuur mailtje bij interesse ..  

Zoek wielrenner om te zuigen
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoek pijpsletje
Deze dominante man zoekt onderdanig en gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen pijpen en slikken...liefst regio Leuven en wie weet voor regelmatig..174-89-50.... 18_5  

zoek pijpsletje
bert 59 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m59 zoekt top65+ die discreet kan ontvangen regio groot waregem
m59 170 83 gewillig voor actieve 65+ die dsicreet regelmatig wil ontvangen regio groot waregem.....  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt man
Hallo, ik ben een zeer verzorgde man en zou via deze weg graag in contact komen met een liefst oudere man. Dit indien de klik er is mekaar regelmatig en discreet te ontmoeten. Alvast vele groetjes en hoop tot gauw.  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Pijper 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek dikke Zuiderse paal voor zaadgeile pijpdates
Hey gasten, ik ben op zoek naar echt dikke besneden zuiderse lul om lekker te melken en diep af te pijpen. Ik slik je zaad en word graag als zaaddump gebruikt. Jij dus dikke spuitpaal, behaard, dikke kloten en veelspuiter allemaal een plus. Ik doe de service, je dumpt je zaad en klaar. Ik moet niks bij mezelf. Zoek voor regelmatig maar één keertje ook prima. Marokkaans, Turks, Syrisch etc zeer welkom. Wel gezond zaad! Verzorgd en discreet aub. Stuur reactie met foto van je aanbod en we zien wel. Kan ontvangen. Geen fakers!  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WIL 2 JONGE MANNEN OF TV ZIEN SPUITEN
Zoek 2 jonge mannen of travesties,een praatje doen, gezelschap houden, die met mekaar spelen en dan zien spuiten! Kan ontvangen! Kan voor regelmatig ook, voor degenen die dat willen en zelf geen locatie kunnen hebben!  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10