Zoeken naar regelmatig

Uw zoekactie voor regelmatig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bearded bottom 56 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem bvb ... ben mannelijk met baard 55 167 67 , stuur mailtje bij interesse ..  

Zoek wielrenner om te zuigen
Bot-pijper 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Suck Žn go .....
Zoek iemand die ik regelmatig in de voormiddag mag leeg zuigen tot je lekker in m'n mond spuit. Hygiënisch en discreet. Leeftijd enzo maakt niet veel uit, foto mag. Wie zoekt een vase pijper? Of wie wil gewoon eens lekker gepijpt worden. Ik verplaats Aalst en omgeving.  
Chris 53 jaar Limburg - Sint-Truiden
Stiekem
Hallo Ik ben gehuwde bi bot dus graag discreet ben van st truiden geschoren kopje m70 60kg licht gespierd overal geschoren lichaam pik 17*4 spuit veel zoek geile bi man van st truiden nie te fel behaard heb graag tongen tepels spelen rukke rimmen pijpen geneukt worden heb ook wahtsapp kan regelmatig ontvangen als vrouw werken is ik draag op date stay up kousen en laarsjes grts  
pietje 50 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
wie verwent??
wie verwent deze bisch hetero met massage/rukken/pijpen en evt bij gespoeld kutje... discreet en anoniem...duistere kamer...porno...lingerie is een + evt voor regelmatig....; ik mss los handje maar verder word ik graag verwend....; is er zo iemand?  

wie verwent??
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
Brrrrt 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vrachtwagenchauffeur
Tot voor kort had ik een vaste vrachtwagenchauffeur waarmee ik afsprak. Hij is naar het buitenland verhuisd waardoor dit niet meer kan doorgaan. Ik mis het afspreken in zijn cabine. Het elkaar verwennen op plaatsen in de buurt regio Kortrijk, Roeselare, Tielt, ... Wie heeft interesse om eens af te spreken? Bij klik kan regelmatig. Graag je stats en regio. Ik kijk al uit naar een geile date in je cabine.  
Johan 50 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Geile sex
Ik bi die graag pijpt geil op lingerie en panty’s zoek vaste sexbudy om regelmatig mee te sexen in Brugge ik kan zelf niet ontvangen ook gay koppel welkom zou graag es trio doen ben 51 maar zie er jonger uit 63kg m75 eenmaal op dreef ben ik zeer geil ik wil pijpen geneukt worden dus wie wil en mag ik verwennen met mondje en kontje  
Bearded bottom 56 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem bvb ... ben mannelijk met baard 55 167 67 , stuur mailtje bij interesse ..  

Zoek wielrenner om te zuigen
Dad4son 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
René 50 jaar Limburg - Maaseik
Dubbele advertentie
Enerzijds zoek ik een pijpdate. Ik kan heel moeilijk ontvangen maar ben regelmatig op de baan. Anderzijds ben ik nieuwsgierig aan het worden om geneukt te worden. Wel safe en voorzichtig. Gelieve te reageren met stats en reactie met foto krijgt voorrang. Vermeld er ook uw wensen bij.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10