Zoeken naar relatie

Uw zoekactie voor relatie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Laat maar van je horen
Na een relatiebreuk een half jaar geleden, de stukken opgeraapt en weer vooruit aan het kijken. Zeker nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar ben ook maar een gewone mens met zijn noden en verlangens, ook op gebied van intimiteit en sexualiteit. Dus ja, op zoek naar een maatje, een FWB. Geen ‘erop en eraf’ gedoe, maar genieten en laten genieten, met respect voor elkaar, elkaars wensen, verlangens en grenzen. Niet enkel het sexuele wat mij betreft, maar ook ruimer kader, samen een etentje, uitje, saunabezoek, massage, enz Wat verwacht ik van jou ? Je bent single (geen zin in heimelijk gedoe of gezever), hebt een gezond gevoel voor humor, staat bewust in het leven. Leeftijd, uiterlijk, cup size, enz ondergeschikt aan het feit dat we op dezelfde golflengte zitten qua verwachtingen en intenties. Respect, hygďene en discretie, dat spreekt voor zich denk ik, en mag je ook verwachten van mij. Interesse ? Vraag gerust, elke reactie wordt beantwoord.  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
ALTIJD MAAR FAKERS DIE BEANTWOORDEN, EEN AFSPRAAK MAKEN EN DAN NIET KOMEN OPSAGEN, KOTS BEU WORDT JE DAARVAN ..! OPNIEUW...Zoek een onderdanige vrouw 20j-65j Blank, Aziatisch of Zwart voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, praten over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En wens GEEN FAKERS!  
Dave 39 jaar Limburg - HASSELT
Lentekriebels
Hallo dames, hier een leuke 39j verzorgde hetero man, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Wegens mijn huidige drukke job en co-parenting situatie, ondertussen al een tijdje bewust single. Maar met een zeer hoog libido en de lentekriebels momenteel aan't rondkijken voor een verzorgde aangename dame, liefst uit limburg om een leuke vaste FWB relatie op te bouwen zonder lasten of verplichtingen, just fun. Heb je interesse om me wat beter te leren kennen, laat dan zeker een reactie achter. En wie weet welke leuke tijden ons nog te wachten staan. ;)  

Lentekriebels
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met gebonden dame…!
Ik zoek een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zakenman zoekt een dame voor een gezellige tijd
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
Fabio 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek dame voor verzetje
Bij deze kijk ik uit naar een leuke dame zonder relatiewens , die gewoon es een verzetje wil met verzorgde sportieve man. Een goeie beurt meer niet , natuurlijk met respect en hygiëne , maar geen gedoe errond. Gewoon dagen , indien klik even leuk uurtje beleven . Voel je je geroepen , dan hoor ik t graag. GEEN MANNEN  

Zoek dame voor verzetje
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Filip 47 jaar Antwerpen - Aartselaar
LAT relatie
Ik zou graag iemand ontmoeten die net als ik leuke avontuurlijke dingen wilt doen. Ieder blijft op zijn/haar eigen stek wonen maar samen doen we leuke zaken zoals shoppen, uitstapjes, terrasjes en nog veel meer. Ik wil geen fotomodel, ik val eerder op karakter dan op uiterlijk. Leeftijd is voor mij ook niet van belang. Wat wel belangrijk is Nederlands spreken, openminded zijn en zelf vervoer hebben. Ikzelf ben 47 jaar 172 weeg 72 kilogram. Mijn sarcasme ga je er wel bij moeten nemen. Lijkt jou dit wat? Contacteer mij gerust ik bijt niet hoor lol  
Filip 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ENM- of open relatie
Ik ben een man van 56 uit Gent. Ik ben vrijgezel maar op zoek naar een vaste relatie. Graag zou ik kennismaken met een openminded dame die te vinden is voor een ethisch-niet-monogame of open relatie. Mag een beetje geleefd hebben en avontuurlijk zijn op seksueel vlak. Iemand die ook buiten het seksuele nog van alles wil ondernemen en niet te ver uit de buurt zou ideaal zijn. Leeftijd 40 - 60 jaar. Interesse? Stuur me snel een berichtje zodat we kunnen kennis maken.  
Dany 60 jaar Antwerpen - Ranst
Jonge dame gezocht
Zijn hier jonge dames die zin hebben in een aangename sex relatie waar bij respect van belang is voor mekaar . Wie ik ben een single van 60j 176m 87kg moderen verzorgd . Zin mailtje mag .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10