Zoeken naar relatie

Uw zoekactie voor relatie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
Minnaar 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rijpere minnares voor (duurzaam) erotisch avontuur
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle, rijpere (vanaf 40 jaar) dame. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  

Rijpere minnares voor (duurzaam) erotisch avontuur
Geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Davidvdm91 32 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ga je wereld uit, 1 seconde
Zit jij ook vast in spanningsloze relatie? Ik ben op zoek naar een passievolle date, respectvol maar no strings attached. 32, sportief, niet roker, verzorgd, 1m80, 74kg 22cm,17cm omtrek, een beetje verlegen. wie heeft ook zin? Discretie gevraagd en verzekerd.  

Ga je wereld uit, 1 seconde
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie; poepe ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een onderdanige vrouw 20j-50j, Blank, Aziatische of Zwart! Samen gaan wandelen, iets drinken, praten over alles, wat sporten en Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als het klikt kan samenwonen ook tot de mogelijkheden later...! Wens GEEN FAKERS!  
Limburger 61 jaar Limburg - HASSELT
********** Een vaste vriendin **********
Dag dames, Ik heb geen idee hoe je als rechtschapen man het verschil maakt tussen al die aankondigingen maar ik ga er vanuit dat een intelligente vrouw met dezelfde intenties het kaf wel van het koren kan scheiden. Zelf ben ik dus een 61-jarige man die met graagte een langdurige connectie wil maken met een dame uit de zelfde regio. Het doel is om regelmatig de lakens te delen en in te vullen wat (door omstandigheden) niet meer is en dit zonder de bestaande relatie op te blazen. Die blijft voorrang hebben. Naast het delen van de lakens kunnen op termijn ook andere dingen, daar komen we samen wel uit. Laten we alvast van start gaan met berichten uitwisselen om zo tot een eventuele eerste fysieke kennismaking te komen. Stuur jij wat uitleg over jezelf in een eerste berichtje? Mijn dank is groot xx  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een vrouw…!
Ik zoek een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Landor 46 jaar Limburg - Bilzen
Ik hou er van om een vrouw heel lang te likken!
Ik heb lang een relatie gehad waar mijn partner niet van orale seks hield. Hierdoor is orale seks bijna een obsessie geworden. Het laatste jaar heb ik enkel dames mogen likken en het was nog beter dan ik had durven dromen. De smaak is overheerlijk en ik kan enorm genieten van een natte vrouw. Voor mij is de smaak en het vocht dat in mijn mond loopt een enorm voldoening en zoek zeker niet meer. De rest van mijn energie wil ik steken in je zo lang en goed mogelijk te likken. Ik ben geen arrogante man en ik sta altijd open voor aanwijzingen om nog beter te worden. Je mag van mij je persoonlijk likker maken die je ten alle tijden wilt behagen. Kortom. Ik zoek een lieve spontane vrouw die graag lang gelikt wordt. Voor éénmalig of als vaste persoonlijke likker. Ik ben een slanke verzorgde hoger opgeleide man die jouw genot op de eerste plaats zet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10