Zoeken naar relatie

Uw zoekactie voor relatie leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j zkt JONGERE FTM voor fun en meer
Ik ben een gay van 46 (bijna 47) die nieuwsgierig is naar een ervaring met een FTM trans boy. Ik ben 1m87, 83 kg (versa ingesteld) Ik hou vooral van soft; kussen, knuffelen, strelen, fingerplay, oraal genieten, …. Ik zoek een transboy (met pussy) die openstaat om mijn eerste ervaring met jou te delen maar indien de klik goed zit ook openstaat voor vriendschap en zelfs relatie is niet uitgesloten. Ik ontvang maar geef mijn adres enkel via sms of whatsapp (dit om fake toestanden te vermijden) Misschien tot binnenkort?  

46j zkt JONGERE FTM voor fun en meer
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY, LADYBOY VOOR EEN SOORT RELATIE
Ik zoek een echte vrouwelijke femboy, ladyboy 20j-50j, om samen te wandelen, iets te gaan drinken, prateen over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! En ben die fakers die beantwoorden kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Bdsm sissy 34 jaar Limburg - Neerpelt
Bdsm sissy zoekt Dom
Dag iedereen, ik ben een onderdanige sissy die opzoek is naar een D/s relatie met inhoudt. Ik ben zelf 34 jaar, single en kick op chastity, vernedering, anaal oprekken, etcetera. Ik ben opzoek naar een leuke Dom (m/v/x) die graag experimenteert. Iemand die respectvol is maar een sadistische kant heeft. Iemand die single is en max 55j. Herkent u zichzelf hierin? Stuur me een berichtje via Skype: Beginnendeslaaf. Groetjes  

Bdsm sissy zoekt Dom
10 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j, die ook als vrouw over straat rondloopt, en niet opvalt dat het een man is! Samen iets drinken, eten, jij altijd als vrouw! En erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Fakers die mijn advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
Bi gast 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
Graag Contact met een Trans vrouw of Shemale slank of normaal gebouwd voor vriendschap tederheid respect lievde en kinky perverse wederzijds sex . En veilig Anaal sex ! .Geen trio’s geen pijn toestanden geen jongeren en aléén maar tops cd mannen of onderdanige personen . All vast ik ben bi tatoos reedelijk gespierd niet ge trouwd wel in relatie met vrouw . Ik heb een vaste job en ik ben papa van mijn Klein Gabbertje . Dus discreet hygiëne en respect geboden en eventuweel gevraagd vriendelijke groetjes  

Echte trans vrouw of shemale met Boobs !
12 dagen
Stevige neuker 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Stevige neuker zoekt trav
Sportieve mannelijk neuker zoekt een flad slank lingeriesletje die overdag ontvangt. Wat zoek ik niet? Een harige man die wat lingerie aandoet en zich een trav noemt. Ook geen dates snachts. Voel je u aangesproken om geregeld eens stevig doorgeneukt te worden? Stel je gerust voor. Ik zoek geen relatie of eindeloze mails. Dit is puur sex en een neuk contact.  
Elodie 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Sletje is geil en wil geneukt worden
Ik zit in een heterorelatie, maar heb een bikantje waarbij ik eens de andere kant als vrouw zijnde wil ervaren. Ik heb veel vrouwenkleren die mij goed staan. Aangezien ik een latrelatie heb, is ontvangen geen probleem op sommige dagen.  

Sletje is geil en wil geneukt worden
steffie 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
steffie
onderdanige travestiet zoekt een zeer dominant zusje (trans of trav ) voor bdsm relatie , voorwaarde is dat u zich kunt verplaatsen s morgens in de week , dominante gay tops mogen ook reageren  

steffie
14 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top zoekt mooie trav=ts shemale voor relatie en zijn vrouw worden.
Hallo ik ben een jonguitziende zestiger en ik zoek een mooie trav/ts of shemale voor een relatieof mijn vrouw worden. Ik ga je sexueel opleiden/africhten om je te gebruiken als mijn sex vrouw trefwoorden : tongzoenen, jou grondig en diep neuken pijpen en gepijpt worden, anaalplay, tepelzuigen en je lichaam onder handen nemen. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen. Leeftijd tussen de 25 en 45 jaar. Geen fakers !!  
15 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY VOOR RELATIE
Zoek een echte vrouwelijke femboy 20j-50j voor relatie! Iemand die ook als vrouw buiten rondloopt en het niet opvalt dat het een man is! Samen iets gaan drinken en praten! Ook erotiek, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Die fakers die de advertentie beantwoorden ben ik kotsbeu! Ik wil GEEN FAKERS!  
  1   2   3