Zoeken naar relatie

Uw zoekactie voor relatie leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vera 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Vrouwtje met extra
Ik zit in een relatie, maar ik mis iets in de sex. Via deze weg probeer ik een man te ontmoeten die mij als vrouw kan behandelen. Lekker zoenen, pijpen en lang pijpen tot je klaarkomt en eventueel in mijn mond klaarkomen. Vingeren en mij lang neuken wel safe. Kan je je hierin vinden dan kijk ik ernaar uit om af te spreken.  

Vrouwtje met extra
Annemie 35 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Annemie zoekt man
Graag had ik via deze weg een man leren kennen waarmee ik regelmatig kan afspreken voor de sex. Geen romantiek of relatiegericht, maar puur genieten. Ik ben al een tijdje een travestiet, maar wel discreet.  

Annemie zoekt man
Stefanie 30 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Stefanie
Hoi. Ik ben een sympathieke die wil afspreken. Ontvangen kan bij mijn thuis, ik heb een bubbelbad waar we met z'n 2 in kunnen. Ik zoek iemand met een leuk karakter. Heb net een relatie achter de rug en blijf dus liever single. Dus gewoon voor de sex graag.  

Stefanie
23 dagen
Basil 63 jaar Antwerpen - Rumst
Top man zoekt vrouwelijke trav/ts, sex en zijn vrouw worden.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben top. Ik zoek een travje/ts om mijn op termijn mijn vrouw te worden. Ik val op travjes. Ik zoek tussen 25,en 45 jaar. Trefwoorden : tongzoenen tepel zuigen en betasten pijpen en gepijpt worden jou grondig en diep neuken, lichaam strelen en knuffelen. Dit voor een caste relatie. Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen.  
24 dagen
Thomas 30 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Heteroman in relatie op zoek naar eerste discrete ervaring
Hallo allemaal, al lang fantaseer ik over een vrouwelijke crossdresser of trans die met mij eerste stapjes van verkenning meeneemt. Zijn er hier fijne mensen die dit zien zitten, of zijn er eventueel events waar ik alleen kan gaan kijken? Discretie en zonder verplichtingen zijn belangrijk. Verder ben ik 1.8m, redelijk sportief, slank. Mooi geschapen.  
peter 38 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
lekker opgemaakt sletje gezocht
Hey Hey, ben een verzorgde jm (186kg 85 Kg) die er al een geruime tijd van droomt om lekker ontspannend te genieten van een zeer vrouwlijk travje/cd. Mooi opgemaakt, lekker glad, pruikje, gelakte nagels, kortom op en top vrouw. Wil jou dan in sexy lingerie op jouw knietje voor mij, om mijn harde paal lekker lang en diep af te zuigen en te verwennen, totdat ik jouw rechtop, lekker diep begin af te p..... Zoek een lekkere slet om een FWB relatie mee op te bouwen. Graag reageren met wat uitleg en foto. xxx  

lekker opgemaakt sletje gezocht
28 dagen
Basil 72 jaar Antwerpen - Rumst
Top zoekt mooie trav/ts voor relatie en meer.
Ik ben een man, top INGESTELD en ik zoek een trav/ts voor een vaste relatie te beginnen. Ik heb al geadverteerd maat buiten enkele geschreven reactie is erniets uitgekomen. Ik wil gewoon een mooie trac=ts An mijn zijde, oor een relatie. Ik hou van tongzoenen gepijpt worden maat vooral hou ik van grondig en diep neuken. Ik woin alkeen en kan alke dagen ontvangen maat ook verplaatsen. Leeftijd tussen 25 en 45 jaar mat is niet verplicht.  
28 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN ECHTE VROUWELIJKE FEMBOY , LADYBOY VOOR EEN SOORT RELATIE
Ik zoek een echte vrouwelijke femboy, ladyboy 20j-50j voor een soort relatie! Gaan wandelen, iets gaan drinken, jij altijd gekleed als een vrouw! Dat het niet opvalt dat je een man bent! Wat erotiek! Maar ook...mijn sexslavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Ben hier Fakers kotsbeu! Dus.. Wil GEEN FAKERS  
  1   2   3