Zoeken naar respectvol

Uw zoekactie voor respectvol leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rick 56 jaar Limburg - Lommel
Romantisch en respectvol
Welke vrouw (tot 65 jr.) is in voor een romantische ontmoeting met deftige, goed ontwikkelde man? Kan verplaatsen en discreet ontvangen.  

Romantisch en respectvol
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Beste, Ik ben slanke sportieve veertiger met niveau en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds lange tijd verlangen naar een dame met ruim wat lentes meer dan mij..... Enig niveau, netheid en discretie aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
marc 56 jaar Limburg - Beringen
knuffelbeer zoekt lief knuffelmieke
ik man 54 lief zacht teder respectvol eerlijk en zeer verzorgd, zoekt lief speels knuffelmieke tot 69j mollig mag, veel kan niets moet, maar genieten en laten genieten is de boodschap, zonder vieze extremen of pijntoestanden. samen speels genieten met respect voor mekaars wensen ik ben 1.90m groot 95 kg donkere haren en borstharen intiem geschoren, ben omgev kempen limburg knufs x  
Sander v 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve man met grote penis
Hi, ben sportieve man op zoek naar fwb. Ben eerlijk, respectvol en heb een grote, dikke penis met spuitende orgasmes. Ik geef graag massages en bouw graag op. Niets moet en veel kan. Hou ook van babbel, uitstapje... Grtjs x  

Lieve man met grote penis
Wannes 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Leuke, knappe dame
Mocht er dame dit lezen, die ook op zoek is naar wat spanning, ... . Geil, maar respectvol. Kan ontvangen in deelgemeente van Brugge. Graag iemand waarbij contact mogelijk is via whatsapp. Over mezelf, spontaan, verzorgd, sportief, intiem geschoren, ... . Foto kan natuurlijk na eerste berichten. Hopelijk tot snel  
ikke 65 jaar Limburg - Beringen
op zoek
Hey, kom jij hier ook eens piepen op deze site? Misschien kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen? Ik ben een getrouwde man, respectvol, zachtaardig en gevoelig van karakter. Ik ben op zoek naar een lieve dame om af en toe eens mee af te spreken voor fijne momenten. Ben niet op zoek naar extreme zaken maar zoek eerder een rustige ontmoeting waarbij we tijd nemen voor elkaar, een zachte aanraking, vel tegen vel, tederheid, genegenheid, warme knuffels, verkennende handen met respect voor elkaar. Ben je uit de buurt van Beringen, Koersel,Heusden-Zolder , of een 10km rond Beringen dan wil ik je graag beter leren kennen. Heb je interesse of vragen, stuur dan zeker een berichtje. Groetjes Ikke xxx  
Zoete Zonde 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoete zonde (secret)
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date (te herhalen als het klikt). We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij: ik vraag en geef enig niveau voor een diepgaande babbel, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen, en je kan tijdens de week, overdag afspreken in regio Gent. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Zoete zonde (secret)
Ronald 49 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hallo, deze slanke sportieve eind veertiger hunkert naar een stijlvolle zestiger-zeventiger dame om respectvol van een extraatje te genieten. Ik rook niet, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Graag slanke tot maatje meer dame met glad poesje en in de haalbare regio aub.  
Threesm 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
2 mannen zoeken leuke dame voor spannende trio
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden)dame heeft zin in zeer discrete spannende geile date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden)dame heeft zin in zeer discrete spannende geile date.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10