Zoeken naar respectvol

Uw zoekactie voor respectvol leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Zijn er geile dames die overdag door de week is lekker stevig verwend willen worden.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Zijn er geile dames die overdag door de week is lekker stevig verwend willen worden.
David 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Stijlvolle 60+ dame voor FWB
Hallo, op deze site zijn we niet om een fiets te verkopen, geen doekjes om winden dus. Ik ben slanke sportieve eind veertiger met niveau in vaste relatie en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Geen pornoscene maar eerder zachte aanpak, leuke babbel, humor en fun, beetje uitdagen en treiteren......we zien wel wat het brengt. Mijn voorkeur gaat naar slanke tot maatje meer dame met glad poesje, hangborsten en nylons wordt ik helemaal geil van :) Ik rook niet, 1m82, 78kg, weinig mannelijke beharing en hecht heel wat belang aan netheid en discretie.  

Stijlvolle 60+ dame voor FWB
Jan 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi, verzorgde en sportieve man 30j.zoekt spontane en deftige dame voor leuke momenten. Ikzelf ben een respectvol persoon met de nodige inhoud. Graag maak ik kennis met een dame, volslank mag zeker die ook geniet van de kleine dingen des levens. Mijn interesses liggen ruim maar ik hou van een gezonde levensstijl.ik zoek een dame die er wat uitspringt en die het aandurft om aftespreken.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Johan 54 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Op zoek naar...
Hallo dames, Ik ben een lieve single man van 54/170/100 een maatje meer. Nu de kinderen op eigen benen staan sta ik open voor een leuke relatie. Eerlijk, discreet, respectvol, hygiënisch,... Op zoek naar één leuke vrouw om samen te genieten van de mooie dingen van het leven zoals een goede babbel, etentje, iets gaan drinken, reizen, en ja ook elkaar verwennen :) Ik sta open voor lat relatie, fwn, ons. Bij interesse mag je me altijd een mailtje sturen en dan zien we wel of het klikt. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Grtjs  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die geil staat en graag een stevige pik in haar kutje voelt. Ikzelf ben 1m82, slank en groot geschapen. Intiem geschoren en met weinig lichaamsbeharing. Ik lik graag een poesje dat verlangend is... graag laat ik je ook alle hoeken van de kamer zien tijdens verschillende neukstandjes... Ik ben een zeer verzorgde man, alles is in orde en netjes... Geen extremen of brutaliteiten, ik ben aangenaam in de omgang en hou alles respectvol en discreet. Graag hoor ik meer van je!  
Respectvol 60 jaar Limburg - Borgloon
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Nog maar eens een poging doen.Ik zou dus graag in conact komen met een lieve aantrekkelijke niet rokende dame,die net als ik ook nog een gewone ouderwetse date zoekt.En als het klikken zou verder bouwen naar een vriendschap en intimiteit. Dus is en een warme dame die net als ik ook al een hele tijd alleen is en ook veel liefde affectie,genegenheid en intimiteit mist in haar leven?Graag ook iemand jongerogend en niet rokers of echte drinker.Want dat doe ik ook niet! Ik ben een deftige verzorgde man,niet kalend,gbbs,mannelijk behaard,en intiem ook altijd netjes verzorgd.Ik ben al zeker geen vrouwenloper,macho of wat dan ook.Maar een zachte respectvolle warme man. Mis een leuke dame die opens zou staan om eens iets leuks samen te kunnen doen.Dus niet zoals zovelen enkel maar voor de seks en te kunnen scoren. Uiteraard heb ik ook gevoelens en mis ik de affectie ook wel.Maar dat is iets wat moet kunnen groeien als er wederzijdse instemming,aantrekkingskracht en de chemie er kan zijn.xx  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig hoog libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen. Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
pleaser 27 jaar Antwerpen - Hove
nsa genot
Ik hou ervan om vrouwen te verwennen en laten genieten. Nood aan iemand die je doet moanen en komen? Geen zin om zelf iets te doen, maar wel te kunnen genieten? Ik ben een jongeman van 27, discreet, respectvol, hygienisch en onderdanig. Ik lik graag en zo lang, veel en waar jij maar wilt. Ik ben openminded, kan verplaatsen en ben pas tevreden als jij dat bent. Mail me gerust bij interesse, leeftijd/uiterlijk/... maakt geen verschil voor me. Foto kan via mail.  
Who cares 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Psst, zullen we ... ?
Je hebt hier goed over nagedacht; je hebt geen zin in "gewone"/saaie dates, geen zin in small talk/blabla, geen zin in verwachtingen/verplichtingen; je wil gewoon een seksuele klik hebben en je eens goed/uitgebreid/ongeremd laten verwennen/neuken? Mail me dan maar gauw... (discreet, respectvol 48, altijd geil, verzorgd, slank, m80, speelse/likgrage tong, grote/lange/forse pik)  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijden de week
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10