Zoeken naar seks

Uw zoekactie voor seks leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Nico 53 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Eerste ervaring . Beste mannen lees avertentie goed
Hallo, Ik ben op zoek voor vrijdag om 18u . Achter een man die mij kan ontvangen en mij wil inwijden in mannen seks . Iemand met respect voor elkaar en mij langzaam wil verwennen tot we bijde heet staan en samen kunnen genieten . Ik zoek geen vrouwelijke man .  
13 dagen
pijper 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie mag ik pijpen tot het einde en kan mij ontvangen ion Antwerpen?
Net lekkere seks gehad, maar nu goesting om zelf te pijpen tot het einde met klaarkomen en spuiten in mijn mond of op mijn uitgestoken tong. Lekker jouw zaad proeven en eventueel jouw plas ook. Jou als pijp slet dienen. Eventuele andere fantasieën in overleg.  
13 dagen
jong zoekt glory 27 jaar Limburg - Maasmechelen
jong zoekt gloryhole
Hey, jonge gast hier. Ik fantaseer al een tijdje om eens naar een gloryhole te gaan. Nu wil ik vandaag eens naar de seksshop in in maasmechelen gaan. Wie heeft daar al ervaringen? Hoe gaat het in z'n werk? Wie zie ik daar?  
13 dagen
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Heb zin in seks. Kan ontvangen. Open voor voorstellen.
1m85 90kg niet onknap. Heb baard staan, maar kan me scheren. Sta open voor pijpen en neuken. Reactie met volledige stats en je wensen.  
Lover 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zachte, romantische seks
Hay ik ben een sportieve, verzorgde man van 60, 185 cm.. Zachtaardig karakter en sta positief in het leven. Ik zoek een slanke, onbehaarde jongen 25 - 50 j die graag zachtjes verwend wordt. Ik hou van strelen, zoenen, elkaar aftrekken en afzuigen. Lekker ontspannen in bed. In een romantische atmosfeer. Geen baard of snor. Ik kan enkel in de namiddag afspreken en kan NIET ontvangen. Maar ik wil wel jouw vaste vriend zijn als het klikt. Ik verwacht je mooiste bodyfoto en whatsapp. Kusje Lover  

Zachte, romantische seks
Jong met zin 26 jaar Antwerpen - Berchem
Geile date gezocht
Hallo allemaal. Ik ben deze namiddag tussen 13u en 17u in Berchem met niets om handen en veel goesting. Wie kan me ontvangen voor lekkere seks? Ik ben versa, sportief en slank gebouwd, goed voorzien, ga graag en vlot uit de kleren en bij klik kan er veel. Jou leeftijd speelt me geen rol, hygiëne des te meer. Graag antwoord met foto, anders geen reactie. Hopelijk tot straks.  

Geile date gezocht
14 dagen
Glorhole 27 jaar Limburg - Maasmechelen
Jong zoekt gloryhole
Hey, jonge gast hier. Ik fantaseer al een tijdje om eens naar een gloryhole te gaan. Nu wil ik vandaag of morgen eens naar de seksshop in in maasmechelen gaan. Wie heeft daar al ervaringen? Hoe gaat het in z'n werk? Wie zie ik daar?  
Mietje 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mietjesseks
Wat ik lekker vind? Strelen, pijpen, rimmen, lul tegen lul wrijven, 69, ballen likken en neuken. Liefst in bed of de zetel. Ik ben top maar zuig je graag af tot je spuitend klaarkomt. Ik loop graag in stringetjes en hoge hakjes en lingerie rond en hoop dat jij ook van lingerie houdt. Ik hou van een lang voorspel met lekker vrijen. Verwacht van mij dus geen vluggertjes. Ik ben bi, 185cm, 93kg. Jij bent niet ouder dan 50, slank en BE afkomst. Ik zoek echt iemand onbehaard, dus geen snorren of baarden. Ik kan zelf niet ontvangen, hoop dat we dus lekker bij jou kunnen seksen.  

Mietjesseks
Hot & Horny 26 jaar Antwerpen - Lier
Slank en sportief met goesting
Knappe jonge gast met veel goesting zoekt lekkere seksdate in de omgeving. Ik zelf ben versa. Leeftijd maakt me weinig uit, hygiëne en respect des te meer. Graag reactie met foto, van waar je bent en wat je met me wilt doen.  

Slank en sportief met goesting
15 dagen
Softbi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Voor vriendschap en seks
Misschien zoek jij ook iemand om af en toe mee te daten. Ik sportief, onbehaard; 56 176 65 14. Jij liefst ouder, uit de streek en geschoren. Verder zou het leuk zijn als ook jij soms kan ontvangen en je mag zeker wat extra wegen. Ben je dominant, en zie je mij graag in lingerie, beide zijn pluspunten. Indien interesse, graag meer dan 1 zin.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10