Zoeken naar seks

Uw zoekactie voor seks leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Bi man 35 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Bi heeft nog eens zin in mannenseks.
Goedemorgen!! Ik ben een slanke, verzorgde en vooral zeer discrete dertiger die nog eens zin heeft in mannenseks! Ondanks dat ik in een heterorelatie zit, kick ik af en toe op mannenseks. Zijn hier nog zo'n mannen? Zoek een date voor vandaag rond de middag of in de vroege namiddag. Ontvangen is quasi onmogelijk, maar kan me makkelijk verplaatsen in de ruime regio: Eeklo, Aalter, Lievegem, Assenede, Maldegem, Beernem, ... Veel kan: als het maar safe is en discreet! Ook enig niveau gewenst. Ik lees mijn mails niet permanent, maar zal later vandaag antwoorden. Tot gauw! Geile groeten!  
Ikke 36 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Singel man
Ik zoek een goed geschapen SINGEL man die bij mij langs kan komen. Soft seks en aangenaam  

Singel man
Dieter 58 jaar Limburg - Sint-Truiden
Welke bi mannen hebben zin in trioseks
Welke zeer verzorgde bimannen volledig geschoren hebben zin in een lekkere trio pijpdate nu zaterdagavond ? Samen rukken en pijpen, ik slik al jullle warm zaad. Ontvang discreet te Sint Truiden. Indien interesse graag foto van je stijve lul.  

Welke bi mannen hebben zin in trioseks
18 dagen
Boyke 24 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Hoi seks
Hey hey ik zoek voor vanavond sex met leuke man. Ik kan alleen verplaatsen  
Mietje 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
mietjesseks
Ik zoek een slank nylonsletje zoals ik om elkaar wekelijks te verwennen. Ik hou van elkaar zachtjes te strelen, onze klitjes tegen elkaar te wrijven en nylon footjobs. Ikzelf zuig je heel graag tot je spuitend klaarkomt Kun je mij ontvangen s namiddags regio Oostende - hinterland ? Graag volledige foto en whatsapp. nr.  

mietjesseks
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij vandaag/ vanavond?
Ik top, assplayer 192 89 18x5. Welk slank vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij voor geile ongeremde seks. Sta voor veel open. Reageer met foto en stats anders geen reactie terug. Tot snel.  

 Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij vandaag/ vanavond?
19 dagen
hoi 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Seksmaatje gezocht voor anale seks
Hallo, Ik ben een slanke man van 36, overwegend hetero maar zelf eens anale seks mogen ontvangen (of geven) vind ik geweldig! Ik zoek een vast seksmaatje uit de regio om geregeld elkaars behoeften en noden te bevredigen. Orale seks mag zeker ook hoor, maar de nadruk ligt echt wel op iemand die ook anale seks erg fijn vindt. Stel jezelf even voor als je denkt een match te zijn. 100% discrete en safe sex for fun moet kunnen toch ;-)  
johan 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik zoek een leuke seks date
brugge 50/178/90 discreet hygienisch en geschoren en Ben ook versa ik kan alleen maar ontvangen  

Ik zoek een leuke seks date
19 dagen
Gijs 20 jaar Limburg - HASSELT
Eerste keer gay seks
Ik ben een student ( 20-181-110-17) opzoek naar een leeftijdsgenoot (20-28jaar oud) voor eerste keer gay ervaring. Rustig beginnen en leuk eindigen. Ik ontvang op mijn studentenkot te Hasselt ENKEL 20/04 VANAF 22U!!! Graag reactie als je tot de vereisten voldoet en kan op de bovenstaande datum Liefst met foto lichaam en gezicht.  
Louis 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Date
Zoek top tot mijn leeftijd om eens af te spreken voor seks (vaker kan ook bij klik). Ben bi, hetero look, sportief lijf en van Leuven. Verwacht van u absolute discretie en graag normaal tot sportief gebouwd.  

Date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10