Zoeken naar spannend*

Uw zoekactie voor spannend* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Man64 64 jaar Antwerpen - Duffel
Benieuwd naar de reactie
Dag koppel ik ben 64 173 66kg ik vind het spannend om mij naakt te tonen tegenover een wild vreemd koppel.Nu had ik graag geweten wat jullie vinden van de foto’s en mijn lichaam graag een eerlijk antwoord met evt vermelding van jullie en van wie de reactie komt vrouw, man of beide en leeftijd AUB . Alvast bedankt. Nogmaals het is niet mijn bedoeling om een afspraakje te maken.  

Benieuwd naar de reactie
TomXL 36 jaar Limburg - HASSELT
XL voor knappe dame / leuk koppel
Knappe, gespierde, verzorgde, leuke, hoogopgeleide, ervaren man van 35j, 1m90, 92kg, 21x6cm, zoekt leuke dame of koppel voor een spannende date! Gelieve een foto mee te sturen! ;) Xxx  

XL voor knappe dame / leuk koppel
17 dagen
gentleman70 54 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
spanning in Brussel centrum ?
welk koppel heeft interesse om een spannend moment te delen ? over de middag, 's morgens of 's namiddags ? ik ben een verzorgde slanke 50-er, kan discreet ontvangen in centrum Brussel, interesse ? stuur een berichtje met woordje uitleg...  
18 dagen
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, met of zonder haar medeweten? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontvangen. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geďntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. Op verplaatsing kan ook. Ook toeristen koppel kan langs komen, of ik kom op hotel...MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
Simon 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk koppel gezocht.
Hallo, ik geloof dat er ergens een real koppel rondloopt waar ik een klik mee kan hebben en spannende trio avonturen mee kan beleven. Ik ben 42, 1m82 groot, sportief gebouwd / slank (76kg), verzorgd, lichtbruin haar en blauwe ogen. Intiem geschoren. Ik draag discretie hoog in het vaandel. Ik heb stijl en een opleiding genoten. Ik kan over meer praten dan seks. Ik ben op zoek naar een koppel met een dirty mind. Ik hoop bij klik om huisvriend te kunnen worden.. Ik zoek geil met stijl. Als het klikt kan er heel veel. In trio verband kunnen er ook wel biseksuele handelingen tussen de mannen gebeuren, is geen must, maar is ook niets mis mee. Foto bij reactie is altijd meerwaarde..., ik heb Kik en whatsapp voor makkelijker contact. Ik hoop dat jullie bestaan, jullie zullen geen spijt krijgen van hierop te reageren. Hopelijk tot snel, fakers go away. X  

Leuk koppel gezocht.
18 dagen
Discrete man 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt een tof koppel waarvan de man graag toekijkt hoe zijn vrouw wordt verwend
Welk koppel zoekt een toffe verzorgde man om samen spannende en erotische momenten te beleven? Waarbij het motto is : veel kan maar niets moet! Met het nodige respect samen een (ont)spannende avond beleven waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Man kan meedoen of toekijken. Ik ben een jonge vijftiger , 1m86 groot , normaal gebouwd , sportief , zeer verzorgd en met niveau. Zijn jullie tussen de 45 en 65 en ook open-minded , verzorgd , met niveau en zien jullie een klassevolle date wel zitten? Aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen met een uitgebreide voorstelling en wat jullie hopen te beleven…. Hopelijk tot gauw.  
18 dagen
Danny 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Spontaan koppel open voor spannend ontdekken
Ben spontane man goed en verzorgd voorkomen, 172 slank en goed geschapen hygiëne en fysiek ok Bij interesse stuur ik meer info en foto. Regio Mechelen Leuven  
19 dagen
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Ik verwen hem of haar of koppels oraal. Haar likken, hem pijpen, mijn mond laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, mijn gezicht laten berijden door haar, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken. Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf. Zijn zaad uit haat kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Als jullie dat willen bied ik me aan in een pak. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen.  
sami 23 jaar Limburg - Genk
hetero boy zoekt jullie
hoi ik ben een 23j student en zoek een leuk koppel (leeftijd onbelangrijk) voor spannende momenten. ikzelf heb nog geen ervaring met koppels maar ik ben open minded en voor veel in, met de nodige hygiëne en respect uiteraard. stuur een berichtje en wellicht tot snel.  

hetero boy zoekt jullie
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10