Zoeken naar spannend*

Uw zoekactie voor spannend* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Limburger 61 jaar Limburg - HASSELT
Langdurige vriendschap met koppel
Deze 61-jarige Limburger staat open voor leuk contact met een koppel. Uiteindelijk is een langdurige vriendschap met een vast koppel het doel maar we zien wel hoe dat loopt. Het is geen evidentie maar koppels die ervoor open staan zullen het ervaren als een spannende meerwaarde. Zelf ben ik hetero dus de mannelijke partners moeten niet al te veel verwachten, kwestie van geen verwachtingen te scheppen. Ik val voor mensen van niveau en gun jullie hetzelfde in alle discretie. Jullie leeftijd en looks zijn niet belangrijk maar wel jullie wil om dit aanbod serieus te nemen. Doe me een berichtje met wat uitleg en je krijgt zeker een antwoord. Met vriendelijke groet xx  

Langdurige vriendschap met koppel
Mik 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Exta stukje speelgoed?
Hallo, Zijn jullie een leuk koppel dat er graag man bij heeft om eens op een spannende manier te domineren... dan ben ik een 42 jarige man die jullie stukje speelgoed kan zijn. Verplicht je me om toe te kijken, vertellen jullie me dat ik nooit in de buurt zal komen of gebruiken jullie me als matras wanneer jullie samen met elkaar spelen? Liever een stukje speelgoed om op te warmen maar niet om af te werken, doet de prinses graag iets waar de jullie liever een hofnar dan een kasteelheer voor gebruiken? Dan horen we elkaar misschien wel.  

Exta stukje speelgoed?
Michel 60 j 60 jaar Antwerpen - Boechout
Geile verzorgde man zoekt geil stel
60jarige, geile man, zoekt geil vrouwke of stel, voor leuke geile sexspelletjes. Hou je van teasen, exib, voyeurisme, cuckold,spannend terrasje in sexy outfit, in de zomer teasen op het strand, spannende plaatsen, club, parking, sexbios, foto, film, spannend cabrioritje enz... Reageer dan snel. Reacties met foto aub (moet ni naakt?). Geen betaalsites of fakers aub. Alle voorstellen welkom.  

Geile verzorgde man zoekt geil stel
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Deze slanke, eenvoudige HETEROman van 56 zoekt een slank tot licht mollig koppel in Limburg om regelmatig mee af te spreken. Leeftijd speelt geen rol. Naast de sex is vriendschap minstens even belangrijk. Geen extremen als plassex, sm. Pillen, poeders….haal ik enkel bij de dokter. Discretie, spontaniteit, hygiëne, eerlijkheid en respect zijn zeer voornaam. Bij voorkeur net als ik intiem glad geschoren of tenminste getrimd. Trefwoorden : parenclub, jacuzzi, (erotische)massage, naaktwellness, naaktstrand, naaktcamping, sexcinema, DP, wife sharing, cuckolding, string, speeltjes, foto/video, naaktzwemmen, sliploos, trio, buitensex, spannende plaatsen, kijken en bekeken worden, beffen, pijpen, groepsex, elkaar zien en horen genieten…… Spreekt dit aan ? Dan zal jouw reactie “warm” onthaald worden !! Beginnelingen ook welkom. Enkel in de weekends, nooit in de week. Ben NIET bi(schierig). ENKEL SERIEUZE REACTIE AUB !!!  

Welk koppeltje in Limburg zoekt een vaste huisvriend / FWB
Xyz 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om een dezer met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Cuckolding, trio....
Zijn jullie een ruimdenkend, spontaan (cuckold) koppel? Wellicht dat ik zoekende ben naar jullie. Ik ben een actieve moderne mid=vijftiger uit de omgeving van Maastricht(Belgische grensstreek). Verder een verzorgd uiterlijk en een normaal postuur. Goedlachs, discreet en niet fake! Zin in een leuke, spannende date?  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Spannende trio zondagmiddag
Hallo ik ben Bert 33j 1m77 75kg normaal gebouwd kort donkerblond haar bi. Ik zoek voor morgen zondag rond de middag een spannende date met een leuk koppel waar veel kan en mag ik sta zelf voor heel veel open. Bij interesse hoor ik het graag. Afspreken kan via mail of Whatsapp.  
Wandelaar 41 jaar Antwerpen - Mol
Wandelen mol
Is er een koppel dat morgen (zondag)gaat wandelen in mol en daar wil afspreken om samen te gaan wandelen en daar iets spannends wil doen. Elkaar een beetje opgeilen en plagen en van daaruit zien we wel wat er van komt. Geen mannen alleen en Ik ben niet bi dus ook geen mannelijk contact tijdens afspreken.  
Horny One 40 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Geile dates
Hey, ben er 40, 1m80, 80kg, verzorgd, gespierd, discreet, stevige pik en op zoek naar een leuk koppel om spannende momenten mee te beleven. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Tot vlug;-) Xxx  

Geile dates
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10