Zoeken naar tr*

Uw zoekactie voor tr* leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sportieve man 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man zoekt geil koppel voor trio pay
Dag koppeltjes ! Hier een slanke sportieve man van 32 die op zoek is naar een geile trio. Liefst een koppel dat openstaat voor dubbel pen , double blow , ... Licht bi kan Laat maar iets weten met een foto en jullie prijs x  

Man zoekt geil koppel voor trio pay
22 dagen
Lucy 37 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Geile milf zoekt trio fun
Dag heren, Licht volslanke milf wil graag geile fun. Zoek 2 mannen/vrienden voor een leuk triootje mmv. Ik ben 37, open minded, speels en zoek 2 correcte mannen. Ik hecht zeer veel belang aan respect en discretie. Heb in het verleden al 2 keer trio mmv mogen ervaren. Maar is al even geleden. Vandaar de advertentie. Ik vraag een vergoeding. Leeftijd heren tussen 25 en 50 liefst. Indien interesse, graag een bericht met een korte voorstelling van jullie beiden en wat jullie in gedachten hebben bij een trio date mmv. Ik kijk uit naar jullie reacties. Lucy  
Fun39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Spannende date vandaag
Welke vrouw uit de regio Tienen-Leuven-Sint-Truiden heeft wel zin in een spannende cardate deze namiddag of avond met een 39 jarige sportieve man. Lekker (tong)zoenen en elkaar (oraal) verwennen en indien er een leuke klik is kan er meer op kamer of bij mij thuis. Graag reactie met foto en je voorstel, fv uiteraard geboden. Hopelijk tot zo? ;)  

Spannende date vandaag
23 dagen
Peter 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Respectvolle man zoekt lieve, geile dame (Milf)
Ik ben een 53-jarige man, zeer respectvol, geen baard, bril of snor, intiem geschoren. Struis gebouwd. Goede hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben op zoek naar een lieve dame regio Oostende / Westkust voor leuke momenten samen. Bij mij ligt de klemtoon van een date bij knuffelen en het oraal verwennen van de dame. Ik doe dat zeer graag en lang!! Uiterlijk niet belangrijk, maar wel hygiëne en discretie! Eerste afspraak kan op een neutrale plaats indien gewenst. Ik kan niet ontvangen, maar betaal met veel plezier een nette kamer. Financiële vergoeding voor de dame is eveneens bespreekbaar. Bedoeling is een vast vriendinnetje te vinden voor leuke momenten. Ik val niet op jonge popjes, maar eerder op dames van 40-60 jaar. Wie ziet het zitten en wil weldra genieten? Gehuwde dames die thuis niet aan hun trekken komen, zijn zeker ook welkom!!  
23 dagen
Dragon 38 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Luxe locatie gezocht voor privé ero feestje
Voor een privé feestje van een aantal klasse koppels met hogere standaarden, (10-24 personen ongeveer) ben ik op zoek naar een geschikte luxe locatie in Oost- of West-Vlaandern om te huren voor een privé feestje (swingers). Zijnde een alleenstaande villa, herenhuis of zelfs kasteel, met bijhorende ruime parking.. Dit voor alle discretie maar ook met voldoende ruimte in het gebouw voor een uitgebreid diner (traiteur etc), dansruimte, speelruimte(s) die we kunnen inrichten, eventueel ook met de mogelijkheid tot overnachting, of hotels in de nabije omgeving. Dit voor 1 avond (incl. voorbereiding daags voordien en opruimen dag nadien). Indien u iets kan voorstellen, zal er bezoek op voorhand gebeuren om alles te bekijken en bespreken. Alles gebeurt correct, ook betaling met voorschot, eigen veiligheidspersoneel etc.. Op mails met nutteloze inhoud of fakers (die we moeiteloos herkennen) wordt niet gereageerd.  
Sexy claudia 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470985208
Sexy claudia helpt u een handje
Hey heren, ik ben een lieve sociale erotische dame die je zeker een ontspannende en leuke tijd kan bezorgen. Ik geniet graag samen met jou van een intiem samenzijn. Verwennen en verwend worden worden, daar sta ik voor ! Echte GFE. kom langs en ervaar mijn heerlijke troeven. ik ontvang bij Dreamgirls Kortrijk , hippodroomstraat 4. Tot snel, kusjes  

Sexy claudia helpt u een handje
REAL-LIFE MASTER 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
AGRESSIVE DEEP-THROAT
Anyone I can transform in one of my personal sluts? Please be RICH, because I need my sluts help and I also like my gifts in cash, sorry not sorry :-) Do NOT text me if you want to negotiate money with me please, I say , you pay, end of discussion! 190cm/100kg/23cm - Agressive fucker  

AGRESSIVE DEEP-THROAT
27 dagen
Andy 43 jaar Antwerpen - Kapellen
Welk single jong meisje (18+) wil een vaste ruimdenkende SUGAR DADDY?
Deze good looking vrijgevende sugar daddy zoekt een single jong meisje slank tot zeer slank die jou vaste lieve sugar daddy wilt worden. Wil je financieel niets te kort komen en ben je bv studente, woon je nog thuis of ... discretie is verzekert, maar verlang ik ook van jou om samen een mooie intieme relatie op te bouwen, waarbij jij mijn prinsesje in het geheim wordt, je bent trouw aan mij en alles blijft uiteraard tussen ons, ook al heb je nog weinig seksuele ervaring. Ben een zeer lieve en zachte sugar daddy en je mag ruimschoots verwachten dat je een zeer vrijgevende sugar daddy zal mogen verwachten, goede afspraken maken goede vrienden. Je bent lief en zacht van karakter en eerlijk. Kan je zeer discreet ontvangen. Wil jij een eigen sugar daddy en reageren, graag met foto, anders geen antwoord ivm fake en zeker berichtje terug.  
27 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik jou ook zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Dan bouwen we het zeer rustig op. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen...stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe hoertje worden ?  
27 dagen
Zakenvent 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk jong onderdanig sletje (van koppel) heeft zin? Intiem niet vereist.
Zoek een jong onderdanig sletje - eventueel van koppel - die er zin in heeft, zin om eens lekker onderdanig te zijn, eens lekker gehoorzaam te zijn en zich te laten gebruiken als een erotisch speeltje in rollenspel. Geen intiem vereist, ervaring niet nodig. Mooie vergoeding. Vergoeding omvat een startvergoeding en een aantal omslagen met extraatjes. Hoe ver ga je? Hoeveel omslagen en dus extraatjes wil je? Koppel met onderdanig sletje mag zich ook kandidaat stellen maar blijft een rollenspel volgens mijn scenario en geen trio. Bij interesse? Stuur me je gegevens, alleen of koppel, hoe onderdanig je bent en een gewone foto.  
  1   2   3   4   5   6