Zoeken naar tr*

Uw zoekactie voor tr* leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Stijn 34 jaar Brussel (gewest) - Anderlecht
Dames voor trio
Hi, Ik ben Stijn een verzorgde normaal gebouwde Brusseleir en ik ben op zoek naar 2 minstens bi-schierige dames die met mij een trio willen beleven. Ik heb dit al enkele keren mogen beleven, en wil het eens met nieuwe dames proberen. Dus zijn jullie 2 verzorgde, openminded, bi (schierige) of lesbische dames en willen jullie mij graag eens in jullie liefdesspel betrekken ? Stuur mij dan een berichtje en als het klikt, kunnen we samen "toffe dingen" doen Jullie prijs is mijn prijs ! Tot snel ? groetjes Stijn  
29 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik je ook zal aanbieden aan anderen onder mijn toezicht. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. We zullen het dan rustig opbouwen. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels, nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wil mijn persoonlijk luxe hoertje worden ?  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Dames, een moment nergens aandenken
Alleen voor Dames, een moment nergens aandenken, een moment alleen aandacht voor jou, en indien gewenst een moment van ontlading. Massage van u lichaam met warme reukloze olie waarbij de nadruk licht op ontspanning en genieten. Indien gewenst kan de massage worden uitgebreid met jouw wensen, Gun jezelf deze traktatie. Enkel op afspraak Te berlare voor meer info graag mailen Ik zelf ben een man van 55 j 185 m 85 kg sportieve tippe en niet rokend  

Dames, een moment nergens aandenken
30 dagen
Duo 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw gezocht voor trio
Wij zijn 2 verzorgde mannen op zoek naar een sletje jonger als ons (38 en 40) die graag eens goed word aangepakt. 1 normaal geschapen, 1 groot geschapen. Discretie verzekerd!  
Fun39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Spannende date vandaag
Welke vrouw uit de regio Tienen-Leuven-Sint-Truiden heeft wel zin in een spannende cardate deze namiddag of avond met een 39 jarige sportieve man. Lekker (tong)zoenen en elkaar (oraal) verwennen en indien er een leuke klik is kan er meer op kamer of bij mij thuis. Graag reactie met foto en je voorstel, fv uiteraard geboden. Hopelijk tot zo? ;)  

Spannende date vandaag
  1   2   3   4   5   6