Zoeken naar vast

Uw zoekactie voor vast leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Iemand om bij voorkeur af en toe eens een geile ontmoeting te hebben. Ik val niet op deetigers en veertigers jij moet Minstens 58 jaar zijn ,uiterlijk niet van bel1ng dus ook dik , buik, volslank zeer welkom , beharing lichaam maakt helemaal niks uit. GEEN : tatoage en piercing type zelf heb ik het ook niet. Ik zelf ben 1m73. 85kg. Gbbs. Onderdanig ingesteld.mijn pik grwoon formaat en spuit goed zie foto. Wil je speciale dingen zoals plassex dan mag dat , jij rimmen kan ook. Graag bij voorkeur een vast persoon om af en toe geil contact. Ik reageer op duidelijke mail met wensen enz. En graag met foto can je lul erbij liefst een wat dikke lul. Gfb. En discretie is prima.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft, geen allesneuker die de ene na de andere pik afwerkt. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Pascal 48 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Mond zoekt zaadpaal
Hallo, Wie is bi en zoekt een vast mondje om zijn zaad in te lossen? Ik laat NIET zuigen. Ik samenwonend en niet geout. Dus bij jou, openlucht, kamer of car. Discretie gevraagd. 48 190 90  
SAMENverwennen 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Wie komt mij oracle verwennen vanavond?
Ben opzoek naar iemand rond mijn leeftijd 36j, en jonger om mij vanavond goed te verwennen met zijn / haar mondje ( CD,sissy,trav ook welkom) Ik ben verzorgd , jij ook! Elkaar 69 verwennen kan ook. Als het klikt , kan vast contact zeker. Tot straks?  

Wie komt mij oracle verwennen vanavond?
10 dagen
Mattie 28 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Ouder voor gezelschap
welke oudere man, liefst +45 jaar wil af en toe eens discreet gezelschap om een handje geholpen te worden door een jonge gast van 28, sportief. Zoek vast contact, discretie gevraagd en geboden. Liefst geen veel-dater, ik verplaats mij oost- of west-vl, hygiëne gevraagd en geboden, liefst foto van je pik. hopelijk tot snel x  
10 dagen
Geert 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vast maatje voor soft erotiek. Massage.
Zoek een discrete vriend, vriendin of koppel om af en toe eens af te spreken. Alles lekker soft en lekker lang genieten. Strelen, massage, mijpen.... intiem onbehaard, jij ook onbehaard. Dus geen geneuk. Lekker samen naakt genieten. Leefijd vanaf 55j.  
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen zuigen slikken
hoi ik ben van harelbeke ik kan morgen voormiddag van 10.30 tot 12 uur naakt ontvangen ben er58j 1.65gr 63kl normaal gebouwd met en paal van 17cm op 5 dik in kaal zoals me kontje ook ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook mond of kont neuken doe ik ook zelf heb ik het ook graag 1 dink ik laat me kontje niet neuken wel mag je me mond diep neuken tot is sperma spuit, laat me iets weten dank u al vast  

pijpen zuigen slikken
10 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
11 dagen
Tom 47 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Spuiten
Hallo, wie zin om in mijn vrouw haar hakjes te spuiten? In hou ze vast met mijn paal er tss. Graag oudere mannen +55.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10