Zoeken naar vast

Uw zoekactie voor vast leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Xxx 23 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Jong met nat mondje wil vast pijpsletje worden
Welke man met een lekkere lul me zijn vast pijpsletje maken en m'n mondje neuken. Ik zoek iemand met een stevige lul die me kan ontvangen. Stuur me hoe je me gaat gebruiken en vanwaar je bent.  
Pijper 58 jaar Vlaams-Brabant - Herne
Ziek geile pijper
Beste Zoek jonge pijper met xxl en tongen ,en als het klikt meer! Ben bi bij discretie en hygiëne kan er veel niks moet alles mag maar respect voor elkaar als het maar geil is zoek vast en regelmatig kan soms ontvangen en verplaatsen zou eind deze week zijn of weekend bij foto reactie terug!  

Ziek geile pijper
Jonathan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiëne staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact op wekelijkse basis, leeftijd van 30 tot 55j, slank tot gespierd of beetje volslank met ervaring(!), dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik kan verplaatsen op weekdagen overdag(!) in de ruime regio van Aalst-Dendermonde-Wetteren dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  

FWB top gezocht
23 dagen
Bi top 41 41 jaar Antwerpen - Mortsel
Vaste pijper gezocht
Struise bi top 17-18cm zoek vast mondje om in te spuiten. Ikzelf doe niets. Jij kan ontvangen in Mortsel,Edegem of Berchem. Verder verplaats ik niet en ontvangen doe ik ook niet.  
23 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik zoek een vast discreet contact met iemand die het leuk vindt dat hij ruikt tussen zijn benen, en die wil dat ik het ook ruik, en hem eventueel zo bevredig. Liefst korte dates, mag zeker wat in donker. Plasgeur mag ook, iemand die luiers draagt is dus ook zeker ok  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdagmiddag ontvang ik
slanke kaal geschoren man voor vast die houd van lingerie tongen pijpen rimmen knuffelen en softsex stuur je stats en foto aub en we spreken af  

woensdagmiddag ontvang ik
24 dagen
discrete bi 55 57 jaar Antwerpen - Berchem
discrete Bi zoekt voor geregeld
Ben een licht mollige man 55 j, bi en in relatie,sensueel, verzorgd , discreet... op zoek naar een gelijkgezinden... elkaar strelen, tongen, rukken, pijpen ..; misschien meer.... Discretie en hygiëne gevraagd en geboden, geen veeldaters... zoek voor geregeld... iemand vast..graag ben je goed geschapen en hou je van tongkussen. woon in Berchem kan uitzonderlijk ontvangen...  
24 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-102-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdagnamiddag kan ik ontvangen
slanke kaal geschoren man voor vast die houd van lingerie tongen pijpen rimmen knuffelen en softsex stuur je stats en foto aub en we spreken af  

woensdagnamiddag kan ik ontvangen
25 dagen
Jongv 22 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie heeft zin in een jong gaatje?
Hey iedereen Ben slank, sportief en heb een vrouwelijk kontje met een paal van 19x5. Opzoek naar een vast contact om af en toe eens wat “stoom” mee af te laten en gewoon goed te vrijen… wie heeft daar ook zin in? Tegen een lekkere daddy zeg ik zeker geen nee! Liefst niet super ver en discretie en hygiëne vind ik heel belangrijk. Misschien tot binnenkort:-))  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10