Zoeken naar verzorgd

Uw zoekactie voor verzorgd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gezocht:dame in gezelschap, princes in de keuken, slet in bed...
Eerlijk? Dame in gezelschap en princes in de keuken zijn momenteel niet belangrijk. Slet in bed ? Dat wel, maar ruime interpretatie is mogelijk: kan gaan van tijger in bed tot stille genieter...belangrijk is om even te onthaasten, een paar uur los van alles, genieten van elkaar, van de spanning van een nieuw iemand, nieuw persoon, nieuw lichaam, nieuwe spanning... je moet geen schrik hebben om te reageren, discretie verzekerd, je hoeft ook geen vrijgezel te zijn, gewoon verzorgde dame zijn met gezond libido en zelf discreet zijn is voldoende. Ben zelf gezonde potente belg, verzorgd,niet roker,naar het schijnt goed uitziend, groot, en hou ervan mijn partner te laten genieten. Zin om even te onthaasten en te genieten ? Laat gerust iets weten !  
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Mollige vrouw!!!
Ben man verzorgd type en zoek een mollige vrouw...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar maar mij ook vlot verplaatsen.  
Speels 40 jaar Limburg - Lummen
Slanke speekse (onferdanige) meid wanted
Hello. Ben je in een speelse geile bui? Jou je er van te teasen en geteased te worden? Sex met woorden, lust, verlangend naar... indien de klik er is zien wat komt? Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, verzorgd en groot.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve goeduitziende goedgeschapen jm zkt discrete geile date.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Sportieve goeduitziende goedgeschapen jm zkt discrete geile date.
Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
lLeuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

lLeuke date
peter 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wandelingetje in het park
hey dames, wie heeft zin om met dit weer een geil en discreet wandelingetje te maken in een park en ondeugend te doen? Ikzelf ben een normaal gebouwd man, met verzorgd voorkomen en zeer discreet. Leeftijd 45; 1m75 en 85kg. Indien benieuwd, laat maar iets weten.  
Billie Turf 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zomertemperaturen en dus lentekriebels
Maar worden de lentekriebels thuis niet verzorgd? Krijgen je blozende appeltjes of je rozenbloesem niet de aandacht die ze verdienen? Dan wil ik heel graag aan kruisbestuiving doen. Ik heb geen pollenallergie en ravot dus zowel graag in hoog gras als op een gemillimeterd pelouseke. Ook je aardbeitjes worden met de grootste zorg en met veel liefde behandeld. Heb je nood aan meer variëteit in je moestuintje dan heb ik jonge frisse selder in de aanbieding. Stuur me vandaag nog een volledig vrijblijvende aanvraag om je tuintje op geregelde tijdstippen te onderhouden. Geen bandwerk, wel maatwerk. Laten we samen genieten van de bloemetjes en de bijtjes en er een onvergetelijke zomer van maken. De eerste (en meteen ook enige!) klant profiteert van een fles gratis rosé bij aanschaf van 1 of meer verticuteer-sessies. Deze ranke en slanke tuinman is helemaal klaar voor het nieuwe zaaiseizoen. Doen!  
Zin in jou 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
Een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten van en met elkaar. Iemand die liefst ook voor veel openstaat. Elkaar plagen buiten nu het mooie weer begint. Openstaat voor wat gewaagde dingen te doen. Nieks extreem! Gewoon genieten. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. Liefst ook single. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10