Zoeken naar verzorgd

Uw zoekactie voor verzorgd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
Een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten van en met elkaar. Iemand die liefst ook voor veel openstaat. Elkaar plagen buiten nu het mooie weer begint. Openstaat voor wat gewaagde dingen te doen. Nieks extreem! Gewoon genieten. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. Liefst ook single. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd opzoek naar
Dimi 37 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Erotische massage met happy ending
Man 37 uit leuven met een verzorgd uiterlijk. Zoekt een vrouw vanaf 20+ die verwend wil worden met een erotische massage van kop tot teen met happy ending kan ontvangen  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Tepels zuigen
Waarschijnlijk zijn er vandaag veel mensen thuis. En heb enorm veel zin om aan tepels te zuigen. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat.zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
stijn 39 jaar Limburg - Genk
Beginnende Domina gezocht
Ik ben een knappe en zeer verzorgde onderdanige gast van 39jaar. Ik ben op zoek naar een dame die me met haar handjes helemaal leeg wil melken. Je bent verzorgd en hygiënisch en de volgende termen spreken je aan stuur dan zeker een berichtje. Milking Tease en denial Edging Ruined orgasms. Geen of weinig ervaring is geen probleem. Groetjes Stijn  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan U/jullie ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. Strelen, vingeren en eventueel meer. Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Wie? Overnachten kan ook.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile knappe dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Voor de geile knappe dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Griffin 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Casual fun
Hallo, ik ben een vrijgezel te centrum Gent op zoek naar een single vrouw. In de hoop samen een casual vriendschap op te bouwen met ruimte voor gezellige en intieme avonden en nachten samen. Ik ben 1m75, slank, weinig behaard, verzorgd, best empathisch, flexibel, blank (maar elke etniciteit is welkom), ruimdenkend en ik hoop op iets gelijkaardigs van jou. Als je meer specifieke informatie wilt, vraag je het maar. Alvast bedankt en wie weet tot snel!  
Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Het zonneke geeft zoveel zin...
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziende én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zoek een jonge slanke zeer actieve vrouw ... Is er interesse dan hoor ik het graag ! Tot snel .. Koen  

Het zonneke geeft zoveel zin...
Ben 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Massage
Hoi, zeldzaam dagje verlof... Ik ben een selfmade man 41jr, 1m78, 66kg. Is er een vrouw die heerlijke massage met dat ietsje meer wil krijgen? Rollenspel kan. Bij u thuis of bij mij. Ben erg verzorgd, sportief lichaam en met niveau. Heb uitgesproken voorkeur vrouw met natuurlijke rondingen. Regio Oudenaarde - Zottegem - Brakel. Benieuwd, stuur me dan gerust berichtje met beschrijving van jezelf en wat je zoekt!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10