Zoeken naar vl*

Uw zoekactie voor vl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
Magic 55 jaar Antwerpen - Lier
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. Mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Hoe groter hoe liever ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX  

spelt in hooiberg
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 28 zoekt een leuke date met jullie
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag dame, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Turkse man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gehuwde turkse man
Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
Kantoor uren 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke spontane dame
Ik ben op zoek naar een al da niet vrije dame, ik zit in relatie. Ik heb behoefte aan iemand die wat meer wil of gewoon op ontdekkingsreis wil. Ook je fantasieën kunnen we samen realiseren... Graag iemand om regelmatig mee af te spreken, met motto, veel kan maar niks moet. Zelf ben ik 53j, m87, 83kg, kort grijzend haar, spontaan, sportief, vlot en redelijk gezond. Hygiëne en discretie zijn geboden. Hopelijk kunnen we snel de eerste contacten leggen!  
diet 50 jaar Antwerpen - Duffel
leuke dame voor fijn gesprek gezocht
Hallo, ben jij een dame met pit en durf jij een leuk gesprek aan te gaan met nette zeer verzorgde man?Ik zorg voor de bubbels, jij voor de leuke gesprekspartner.Dan maken wij samen er een leuk en fijn gesprek van met inhoud.Ikzelf heb jou heel wat te bieden en verwacht dit ook van jou.Ben leuke man van 180 cm en 84 kg.zelfstandig van beroep en vlot in omgang.Laat ons samen aan iets leuks beginnen en we zien wel hoe ver we komen dan.Stuur me leuke mail en stel je even voor en hoe jij zoiet ziet.Discretie verzekerd.Vrouw met inhoud gewenst aub  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10