Zoeken naar vl*

Uw zoekactie voor vl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
KOEN 39 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Tuinman
Man zoekt leuke vrouw of koppel om klusjes te doen in de tuin en daarna lekker samen te spelen regio west vlaanderen  
Wouter 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Mark 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
10 dagen
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag dame, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
10 dagen
koen 37 jaar West-Vlaanderen - Wingene
tuinman
Man zoekt leuke vrouw of koppel om klusjes te doen in de tuin en daarna lekker samen te spelen regio west vlaanderen  
10 dagen
Gert 32 jaar Limburg - Lummen
Vast contact gezocht
Hallo, ik ben opzoek naar een vaste buddy regio vlaams-brabant/limburg. ikzelf heb een normaal lichaams bouw, 1m80, groen ogen, niet roker, niet klein geschapen en 100% hetero. als je meer wilt weten, stuur gerust een bericht.  
Dskoppel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Met medeweten
Opzoek met medeweten van men vrouw naar een fbw Iemand ruimdenkend en kinky ingesteld Bedoeling is dat de vrouw hier toekijkt hoe wij sex hebben Je word van kop tot teen verwent en niet vlug vlug en klaar Sex is wel safe voor de rest mag en kan veel Uiteraard binnen elkaars grenzen die worden gerespecteerd Neem graag de touwen in handen en weet hoe dit te doen Is je nieuwsgierigheid gewekt dan horen we je graag Vrouw blijft passief tenzij je het anders wil Wij ontvang zeer vlot en discreet Tot binnenkort  

Met medeweten
10 dagen
Louis 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een dame voor gezelligheid
Deze sprankelende persoonlijkheid zoekt een dame waar ik een goed gesprek over diverse onderwerpen mee kan voeren. Zij rookt niet, heeft een girl-next-door karakter, vlot en nieuwsgierig van aanleg. Spontaan en intelligent zijn een must, niet te vergeten een gezonde dosis humor en tegen een plagerijtje kan. Zodat gek doen en serieus elkaar mogen afwisselen. Zodat we heerlijk de realiteit samen kunnen ontduiken en genieten van elkaar. Sta open voor veel voorstellen, een foto is een pré, kan niet wachten op jullie reacties. Groet Louis  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10