Zoeken naar vl*

Uw zoekactie voor vl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Piet 64 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Senior zoekt senior
Ben een 64j hetero in relatie maar heb wel degelijk een bi-kantje weliswaar met weinig ervaring. Lang geleden wel eens 'n trekdate gehad. Zoek nu een ook oudere man om eens af te spreken en elkaar te verwennen. Elkaar eens lekker aftrekken lijkt me leuk maar bij een échte klik sta ik open voor regelmatig en wil ik elkaar afzuigen bespreekbaar maken. Eerlijkh en openheid zijn voor mij het belangrijkst. Ik reageer dan ook enkel op een duidelijk profiel met status en je ervaringen met man. Ook belangrijk: je bent onbesneden, je bent niet intiem geschoren en je hebt een dikke penis. Een oudere man die voldoet aan dit alles en eerlijk en begripvol is zal ik met respect beoordelen wat een leuke, warme en genietvolle softseksrelatie om regelm af te spreken zéker ten goede komt. Bij een échte klik wil ik graag gretig afzuigen en afgezogen worden. Eventueel klaarkomen in mondje, zaad op tongetje laten zien en uit mondje laten vloeien.  

Senior zoekt senior
Johan 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek iemand om mee lekker lang sex te hebben en elkaar te verwennen
hou van pijpen en gepijpt worden is het voorspel lekker dan kan er eventueel meer hou niet van SM enz. ook niet van vluggertjes  

zoek iemand om mee lekker lang sex te hebben en elkaar te verwennen
gisteren
Sam 20 jaar Antwerpen - Antwerpen
Snelle date
Wie zin in een snelle date, omgeving Zandvliet/Berendrecht/Stabroek? Ik kan ontvangen. Mijn stats: 20j 1m76, 60kg, 17cm Graag reactie met stats :)  
gisteren
Bart 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Wie kan ontvangen voor een pot koffie
Samen naakt koffie drinken en dan Samen lekker van elkaar genieten Straks om 9.30 Stuur vlug terug .  
gisteren
Slikker 67 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek vlotte jongere donor
die regelmatig een flinke dosis komt lossen zodat het mondje vol kan geslikt worden. Liefst in hetero relatie omwille van de veiligheid. Kan ook buiten...  
Bobo 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Vluggertje
Ik rij straks van oostakker naar zulte waar kan ik stoppen voor een ruk en pijp beurt?  
Ben 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Voor tof moment
Ik ben van Linter 57j 175gr 75kg. Zoek iemand om een toffe, geile soft avond mee te hebben, geen vluggertjes en geen geneuk, ja mag altijd een andere voorstellen doen. Reageren met foto of profiel en stats. Aub. Geen stats en facepic = geen reactie Ik wacht op je berichtje.  

Voor tof moment
Paul 63 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Iemand die nu vlug voor 9.30u in Poederlee kan zijn om zich leeg te laten pijpen en dan terug weg.....heb nood aan sperma. Ben slank en verzorgd.  
sletje 48 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
sletje zoekt senior top
Geil gewillig sletje (48/180/61) zoekt senior top die ontvangt. Ben bruikbaar voor likken, pijpen, mij neuken. … Meer info per e-mail. Ik verplaats in regio Vl-Brabant.  

sletje zoekt senior top
Max 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie ontvangt?
Ik ben op zoek naar een vaste fuckbuddy die kan ontvangen in West- of Oost-Vlaanderen. Belangrijkste vereisten zijn SOA-vrij, hygienisch, verzorgd en jonger dan 40 zijn. Verder sta ik voor veel open. Mijn stats zijn 165 - 65 - 17. Stuur bij voorkeur ook even een foto mee ;)  

Wie ontvangt?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10