Zoeken naar vl*

Uw zoekactie voor vl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Kris 35 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpgeil
Hey! Deze ontdekkende bi heeft zin om vandaag een geil pijpsletje te zijn.. Concreet zoek ik iemand van niveau, tot 40j, hygiënisch (liefst getrimd), in de regio O-Vl of W-Vl om vandaag te mogen verwennen… Ik kan verplaatsen. Wederzijds is welkom maar niet noodzakelijk. Wie voorziet me van lekker speelgoed in m’n mondje? Reacties met een foto en een beetje uitleg wat je wil doen krijgen voorrang. Tot zo?  
18 dagen
Sooi 72 jaar Antwerpen - Berchem
Fun
Is er in omgeving berchem een vlotte senior die zijn zaad kwijt wil in een vlot mondje, die kan vrij ontvangen terwijl ik op wandel ben met de hond  
Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kom jij klaar in mijn plaats?
Deze 37 jarige bi bottom uit Gent wil leren om op seksueel vlak minder egoïstisch te zijn. Daarom zoe ik mannen die ik mag pijpen tot einde of mijn kontje willen neuken. Voor we afspreken gaat mijn kuisheidsgordel aan en de sleutel voor een paat uur in een tijdskluis zodat alle aandacht naar jou gaat.  

Kom jij klaar in mijn plaats?
19 dagen
bi man 54 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
zoek ontspannende sex
graag wil ik overdag in de week eens een ontspannende sex date hebben met een oudere verzorgde, discrete,hygiëne,... man kan niet ontvangen alleen verplaatsen liefst in de omgeving (oost vlaanderen )  
Frank 69 jaar Antwerpen - Beerse
bi zkt bi om te biljarten
ik heb biljart thuis staan, ik zoek ook een gehuwde bi slank goed voorzien+17 met blote eikel in erectie top en +50j, beetje domi= lekker, wel safe! moet ook kunnen biljarten, dus mannen die dat niet kunnen vallen sowieso af, na verschillende pogingen nog steeds niet de juiste gevonden, gaat meestal door in de avond vanaf 19u of in de dag bij slecht weer..ik speel moyenne 2.0 rustige carambol spelen, maar ben geile slet soms...wel safe geen chems pops rokers, jij hebt ook keu buiten die je altijd bij je draagt ,;:=)), foto bijvoegen van vleeswaren in erectie is positief  

bi zkt bi om te biljarten
Tom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Genieten
Opzoek naar een 55++ die mijn pik wil verwening met pijpen enz ,,, wat kan?? Rimmen Prostaat massage Soft sm Bondage edging sounds Afbinden pik en ballen, ik kan vlot verplaatsen Reageren met stats en beschrijving of foto  

Genieten
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
waar ben je, dominante geile oudere man die kan ontvangen?
Ik weet het zeker: ergens in de buurt is er een oudere geile en potente dominante man die vlot kan ontvangen. Ben jij dat? Reageer snel en ik kom u discreet dienen. Ik ben 56 182 82 en onderdanig volledig op uw genot gericht. Veel kan in onderliggende toestemming. Als het klikt kan ik uw vaste sletje worden zodat u op regelmatige basis thuis bediend kunt worden.  

waar ben je, dominante geile oudere man die kan ontvangen?
19 dagen
Frank 55 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Biman op zoek naar top
Hey hallo, Ik ben 55j biman op zoek naar een biman gay top. (Ik heb wel niet zoveel ervaring) Ik hou van zoenen strelen pijpen en wil me graag laten neuken. Ik verplaats me in wijde omgeving. Interesse laat vlug iets weten. Grtjs.  
19 dagen
expertise 44 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Dringend nood aan zaad
vandaag ben ik in regio vlaamse ardennen voor enkele expertises. brakel, ronse, geraardsbergen, zottegem, lierde zijn de gemeenten die op mijn lijst staan. Welke potente man ontvangt mij, bied mij zijn zaadstaaf aan, masturbeert zich waarbij ik een handje en mondje help en spuit zijn warme zaad op een lichaamsdeel van mij naar keuze. reacties met foto en leukste idee krijgen voorrang. ikzelf ben 1m75, 80kg, normaal gebouwd. enkel kussen, pijpen en likken kan, geen anale sex.  
19 dagen
Daddy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dikke daddy zuigt
58-172-98 en zuig graag tot je spuit. Kan vlot verplaatsen en soms ontvangen. Cardate of outdoor kan ev ook . Reageer indien je een discrete blowjob wil  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10