Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Ronny 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Wederzijds pijpen
Hallo moet sebiet naar aarschot ,bij wie mag ik binenkomen voor wederzijdse pijpbeurt! 49/176/95/13! Hygiene geboden en ook gewenst!  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin in een lekkere softdate met een andere of meerdere mannen.Versta onder softdate:strelen,pijpen(wederzijds kan ook),vingeren,rimmen,gewoon alles op een rustige en ongedwongen manier.Discretie en hygiëne vanzelfsprekend.Ik kan me vandaag vrijmaken vanaf nu tot 16u30.Wie heeft er zin in?Likjes,Marc.  

Lekkere softdate vandaag van af nu tot 16u30
Pijp geil 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie staat ook geil
Ik wel en heb zin om een lekkere verzorgde pik af te zuigen wederzijds kan ook , ik ontvang nog deze nacht . Wie komt  
Sam 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Pijpbeurt
Iemand nu nog zin om mij te pijpen ? Kan ook wederzijds Ben net fris gewassen en mijn stats zijn 34 182 normaal gebouwd uit hoboken  

Pijpbeurt
Joke 50 jaar Limburg - Kortessem
Fantasy waarmaken
Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Fantasy waarmaken
Pijp graag 46 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Zin in pik
Ik sta geil en wil graag een lekkere pik afzuigen , wederzijds kan ook , ik pijp heel graag en kan ontvangen 4 km van heist . Wie staat geil en wil eens spuiten in mijn mond mmmmmm  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10