Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen geilerds. Ben bi man discreet, gbbs, geschoren en hygienne is vanzelfsprekend. Ben voor veel te vinden, wel wederzijds. Tongen, pijpen, rimmen, vingeren, neuken, speeltjes afijn lekker elkaar verwennen. Ik verplaats liefst niet te ver. Reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt zodat we snel kunnen geilen. Gr.xxx  
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje en meer?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje en meer?
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic. Ciao!  

Gay zoekt coole hetero speelkameraad
10 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
11 dagen
Den lange 29 jaar Limburg - Neerpelt
Wederzijds pijpen vanavond?
Welke lekkere man komt wederzijds genieten? Stats 1m85 84kg gespierd en kaalgeschoren overal. Wie wilt spelen?  
Genieten en verw 61 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie kom nu...
Kom wederzijds genieten en verwennen, knuffelen, tong zoenen, pijpen ,massage enz Hygiëne, Safe en discreet  

Wie kom nu...
11 dagen
John 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Softdate
Hey Heren, iemand die nu kan ontvangen in het Gentse? Wederzijds pijpgenot? 180 86 en een 17 x 4.  
11 dagen
Nick 30 jaar Limburg - Genk
Iemand zin vandaag?
Ik zou vandaag graag lekkere pik willen pijpen. Wederzijds ook mogelijk. Max 40 jaar.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Geil?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar eens (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Geil?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10