Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 50 jaar Limburg - Halen
Date
Hallo,ben vérzorgde en sportieve man, 1.75m, 73kg, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Ontvangen of verplaatsen  
gisteren
Lars 40 jaar Limburg - HASSELT
leuk koppeltje gezocht
Op zoek naar een lief, knap en geil koppeltje voor een bitrio. Geen marginale toestanden maar duidelijke communicatie en wederzijds respect. Gewoon zalig genieten met drie. Ikzelf net 40, blond, sportief en verzorgd. Ik kijk uit naar leuke reacties m!  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ook geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ook geil ?
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Geil met stijl, kortom: Samen iedereen van kop tot teen verwennen en laten sidderen van genot… en hunkeren naar meer. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan? Ik kan niet ontvangen.  

Wie neemt me mee op ontdekking?!?
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk koppel om af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik ben hetero dus enkel vrouwgerichte dates.Uiteraard mag de man van het koppel meedoen of toekijken.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Bij de juiste klik is regelmatig afspreken mogelijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk koppel
Lucas 44 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuk koppel voor zalige dates gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Leuk koppel voor zalige dates gezocht
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30j zoekt sympathiek koppel
30-jarige man, 1m87, 89, 19x5 en ik woon in Gent. Welk koppel wilt samen genieten? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
levensgenieter 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
gewoon af en toe genieten.... verder geen binding
Ben jij ook op zoek naar een leuke partner in crime? Iemand om stiekeme uurtjes mee door te brengen? Zalig genieten van samen zijn, bubbels en babbels … maar ook luisteren… samen ontdekken met respect voor elkaars verlangens en grenzen… niks moet maar veel kan bij klik en wederzijds vertrouwen Verzorgde man is op zoek naar een fijne dame of stel om af en toe samen te genieten van sauna, massage, erotiek en andere geneugten des levens. Veel is te bespreken maar het leven is te kort om niet te genieten. Zelf regelmatig vrij en beschikbaar ook overdag, intiem geschoren en niet-roker kan soms ontvangen en verplaatst zich graag in Oost-Zeeuws-West Vlaanderen  
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30-jarige man, samen genot beleven...
30 jaar, 187, 89, 19x5, Gent. Welk koppel wilt samen plezier maken? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Tot binnenkort!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9