Zoeken naar wederzijds

Uw zoekactie voor wederzijds leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Openminded 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk/sociaal/verzorgd koppel gezocht
Hey! Op zoek naar een leuk/sociaal/verzorgd koppel waar ik mag kijken naar hun liefdesspel, en eventueel deelnemen. Ik ben 1m91, sportieve niet roker, slanke tot normale bouw. Geen boertige of marginale toestanden, wel wederzijds respect en leuke momenten! Spreekt jullie dit aan? Laat maar weten... Warme groetjes  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie lekker verwennen !
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie lekker verwennen !
21 dagen
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Cuckolding, vrouwgericht trio.......
....Massage, wife sharing.....en meer! Mijn naam is John, sportieve en actieve mid-vijftiger uit Maastricht. Verder ben ik goedlachs, sociaal vaardig en zeker niet fake. Mijn kernwaarden zijn discretie, hygiëne en wederzijds respect. Op zoek naar een(extra) man voor een ontspannen afspraakje? Dan hoor ik graag van jullie!  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
ik verwen koppels van kop tot teen
Ik verwen koppels van kop tot teen. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  

ik verwen koppels van kop tot teen
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 42 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om te verwennen. Alleen haar, eventueel wanneer de man toekijkt/fimt of tijdens een trio. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe!  

FUCK MY WIFE
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
24 dagen
Tom VD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten met sympathiek koppel
Welk koppel wilt samen genieten? 30j, 1m87, 89, 19x5, Gent. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel scenario's zijn mogelijk. Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
24 dagen
magier 56 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
magische momenten ... met verkwikkend gezelschap
Als verzorgde gentleman zoek ik af en toe een leuk contact... liefst van al zou ik één fijn contact vinden en daarmee een aangename FWB-relatie aanknopen. Ik ben in de mogelijkheid om mijn partner op alle manieren te verwennen en zoek dus een leuke stijlvolle lady (eventueel een speels stel ) om regelmatig samen te genieten van de fijne dingen in het leven, bubbels, rode wijn, tapas, sexy kledij en lingerie, van verleiden en verleid worden. Niet puur op sex gericht maar de volle aandacht voor opwinding, stimulatie, uitdaging, spelletjes en scenario-play Om kort te gaan zoek ik dus liefst één partner met een kinky open geest en zin om elkaar wederzijds tot ongekende hoogten te brengen... alle reacties krijgen antwoord en een fijn vervolg op een mail is een glas drinken samen... in real life kennismaken is zoveel aangenamer en sluit fakers uit. Dus... stuur gerust er komt een leuke warme zomer aan. PS graag ruime regio kust  
First_timer 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welk koppel heeft zin in mij?
Deze 40 jarige sportieve, verzorgde man (1m70, 65kg) heeft een sexueel verlangen / drang om een mv koppel te behagen en hierbij ook mijn bi-gevoelens te ontdekken. Dit koppel mag dus best wel wat leidend zijn. Ook wat jaartjes ouder of een kilo’tje extra deren me niet. Hygiëne, discretie en wederzijds respect zijn dan uiteraard wel weer belangrijk. Wie heeft er zin op samen op ontdekking te gaan?  

Welk koppel heeft zin in mij?
Toyboy 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek leuk koppel
Hallo ik ben een slanke sportieve single man van 49 jaar uit de regio Mechelen.Ik ben 1m78 groot,76kg,slank onbehaard lichaam,mooi geschapen en intiem geschoren.Ik zoek een leuk koppel om af te spreken voor een lekkere sexdate.Ik ben hetero dus enkel vrouwgerichte dates.Uiteraard mag de man van het koppel meedoen of toekijken.Bij de juiste klik is regelmatig afspreken mogelijk.Hygiene,discretie en wederzijds respect vind ik belangrijk.Koppels met ernstige interesse mogen steeds reageren.  

Zoek leuk koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8