Zoeken naar zal

Uw zoekactie voor zal leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dirk 50 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
als dominante top zoek ik slet
Ik ben een erg dominante top en zoek erg onderdanige slet.Ik ga jou ook behandelen als slet.Dus taboes zijn er niet voor jou.VANDAAG DINSDAG 23/4 OM 15.30 TE BEGIJNENDIJK ZAL IK JOU DE EERTSE KEER ONDER HANDEN NEMEN.Jij zorgd ervoor dat je grondig gespeld bent zodat anaal gebruik kan zonder al te veel probleem.Ik ben strange meester 179 cm en 86 kg ben kaal onderaan en lekker goed voorzien.Jij zal je aanbieden op kamer ZINN IN TE BEGIJNENDIJK OM 15.30 U je zal mij als meester moeten dienen .Niets is jou te veel uitgebreid zal je me pijpen ballen likken en mij als meester erg diep rimmen.TIJDENS DAT IK JOU GEBRUIK ZAL IK JE REGELMATIG AAN POPPERS LATEN SNUIVEN.HIERVAN GA JE HELEMAAL DOOR HET DAK oP HET EINDE ZAL IK JE DIEP AFNEUKEN MET CONDOOM.Welke geile slet is hiervoor te vinden om deze meester te voldoen.Later bij volgende afspraken kan er meer.STUUR MAIL TEGEN DE MIDDAG EN VERMELD JOU TL WE BELLE? ELKAAR KORT NA DE MIDDAG.OP KAMER TEGEN 15.30 U  
Robi 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Misschien
Ik ben erg onervaren. Ik ben nog nooit met een man geweest. Maar ik heb het al heel lang in mijn achterhoofd. Kan iemand mij laten zien of dit goed voor mij is? Zal iemand mij uitnodigen?  

Misschien
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen!
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets en speels, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
Pijpsletje 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpsletje
Hey, Ik verkleed mij heel graag als vrouw, hakken, kousen, jarretels, string, bh, rokje,… Dit is steeds met kledij van mijn vrouw, dus ben ik vrij beperkt. Gezien ze hier niet van op de hoogte is, kan ik ook geen extra spulletjes aanschaffen. Ik zou graag evolueren op termijn naar een echte klasse dame met een sletterig kantje, maar daar zal ik hulp voor moeten inroepen. Ik zoek dus een een geduldige man of koppel, die me kan kneden tot vrouw. Die leuke spullen ter beschikking heeft, zoals hakken, pruiken,…die me helpt met ontharen. Kortom, iemand die van aanpakken weet en die van mij zijn persoonlijke sissy kan maken. Iemand die dus discreet kan ontvangen, overdag tijdens de week. Ben jij die man? Dan krijg je zeggenschap over mijn lichaam en kan ik je persoonlijke sletje worden. Kus Alexia  

Pijpsletje
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Je vrouw wil niet pijpen of wil niet geneukt worden in kontje?
Je vrouw of vriendin wil niet pijpen of doet het tegen haar zin? Ze wil niet pijpen tot het einde? Je wilt haar kontje neuken maar dat is taboe? Ik (hetero) geef je een lekkere pijp en uitgebreide likbeurt van je penis, eikel en ballen op jouw tempo en zoals je graag wil tot het eind als je dat wil. Als je een kontje wil neuken kun je mijn (zeer) nauwe strakke kontje rustig inneuken. Je zal me voorzichtig moeten penetreren en je tijd nemen om je penis helemaal in mij te duwen. Ook zacht beginnen neuken alvorens je mij harder en dieper neemt. Ik zorg dat ik gespoeld ben. Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen. Ik kan niet ontvangen,verplaatsen of een kamer kan wel.  
Warre 60 jaar Antwerpen - Kapellen
Het is simpel ik zoek senior met grote dikke lul
Simpel dus,zoek geile senior met een echte dikke XXL lul om te rukken,pijpen en te rimmen,je mag op mij klaarkomen maar niet in de mond zal wel je lul proper zuigen en ik rim je reet enkel wanneer deze echt proper is,zin reageer dan met een woordje uitleg over je en reacties met foto krijgen voorrang.  
Wout 33 jaar Antwerpen - Kasterlee
Hetero man wil ontdekken hoe ver zen bi kantje gaat!?
Goedemiddag,ik zal mezelf kort voorstellen ben man van 33 die een goede hetero relatie van 10 jaar achter de rug heeft. Al heb ik men bi kantje altijd wat onderdrukt,maar nu ik terug single ben zou ik toch graag wat ontdekken. Daarom ben ik opzoek naar een fijne man die open staat om me op een ongedwongen manier te laten kennismaken!! Liefst iemand die kan ontvangen,normaal gebouwd,leeftijd tussen 25/55 lentes jong,voor de rest is uiterlijk niet belangrijk! Zou het bvb wel eens fijn vinden om een blowjob te geven/krijgen maar mocht je interesse hebben doe gerust een leuk voorstel met zeker stats en regio. Ikzelf 33 lentes 1.93-85 . Tot straks mss wie weet...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10