Zoeken naar zal

Uw zoekactie voor zal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Bibi 36 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Morgen 18/04 in de avond .
wie heeft er lekkere volle ballen en wil deze morgen in mijn mondje lossen . liefst passief persoon en outdoor . 2 man zou nog leuker zijn maar dat zal ik hier niet vinden vrees ik . voor regelmatig mag ook .  
Pup 33 jaar Antwerpen - Hemiksem
Watersports weekend boots wie ?
Dit weekend watersports thema en ga zelf een heel weekend, was benieuwd of er nog veel langs gaan komen? Of iemand die contact wil met openminded kinky boy vooral onderdanig ingesteld. Ik zal heel het weekend daar rondhangen of mss ander voorstel? Alle leuke voorstellen worden beantwoord en leeftijd onbelangrijk. Geile groetjes x  

Watersports weekend boots wie ?
lennert 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
wil graag doktersonderzoek meemaken
heb een ruime fantasie en een doktersonderzoek zoals vroeger in school lijkt mij wel geil alleen zal er nu veel meer gebeuren dan vroeger. hier onderaan al een fantasie van mij voor het rollenspel maar jullie mogen gerust andere ideeen geven. het rollenspel hoe ik het zie: iets met vastbinden enzo en dat de dokter dan controle heeft over alles. bv ik kom op bezoek voor een algemeen onderzoek voor attest voor werk. en dan controleer je rustig aan alles, kleed je mij rustig stuk voor stuk uit alles dus zeer rustig tot ik er dan sta in de onderbroek. en jij wordt dan zeer geil, maar weet dat je mij niet kan vragen de onderbroek uit te doen want dat behoord niet tot het onderzoek maar jer geeft bv nog een bepaald drankje op het einde aan mij als ik er sta in mijn onderboek en je zegt is voor de productie van dat ofzo maar stiekem zit er slaapmiddel in en val ik dus in slaap en begin je mij vast te maken steekt iets in mijn mond en voila controle over mij. canning op mijn poep kan ook  

wil graag doktersonderzoek meemaken
BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
10 dagen
David 62 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar Nick
Nick, het lukt blijkbaar moeilijk om mijn mails te kunnen lezen. Stuur hier via advertentie het tijdstip morgen, donderdag, en ik zal op de plaats van afspraak zijn.  
10 dagen
Pieter 44 jaar Limburg - HASSELT
Zin om vandaag te daten?
Heb je ook zoŽn zin om te daten? Ik zoek een hygiënische en discrete man. Elkaar lekker verwennen en zien waar het zal eindigen. Ik kan niet ontvangen. Date vandaag voor 13.30u Wat is je voorstel en met foto zeker reactie.  
11 dagen
Rob 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Doktersonderzoek
Wie vindt gezondheid belangrijk en wil graag een volledige doktersonderzoek te laten doen? Ik kom bij u thuis omdat u zich zorgen maakt over uw gezondheid, ik begin u een aantal vragen te stellen en begin dan met een fysieke evaluatie. we beginnen met hoofd, oren, mond en dan gaan we verder met longen, hart, buik, benen, voeten. dan vertel je me dat je je ook zorgen maakt over je prostaat en dat ook graag wil laten controleren, ik trek je ondergoed naar beneden en begin je testikels en penis te onderzoeken, en ten slotte je prostaat met een vinger. Ik zal het heel voorzichtig doen. daddies and grandpas zijn zeker welkome! leuven, heverlee.  
12 dagen
Fat guy 35 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Pijpen en mss meer
35/1m73/120kg bottom Woensdag overdag alleen thuis en wel zin om eens een lekkere pik te zuigen. Meer is mogelijk, zal gespoeld zijn. Liefst iemand rond eigen leeftijd. Weet wnr je echt wel te oud bent 😉  
12 dagen
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Pijpertje gezoch 51 jaar Antwerpen - Edegem
Zuigertje gezocht
Wie wil me komen pijpen ik kan nu ontvangen ben naakt. Je komt binnen gaat op je knieën en pijpt me ik zal je rukken of ook pijpen. Wie komt nu?  

Zuigertje gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10