Zoeken naar zeer

Uw zoekactie voor zeer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Marc 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante 60 plus ongewassen
Hallo, echt geen dominante man vrouw die wilt komen om zich te laten rimmen, pijpen en ballen likken,beffen, facesitting, footloving, plas evt?? No fake. Zeer discreet.  
gisteren
Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Chastity keyholder
Zeer onderdanig slaafje gezocht die in volledige chastity wilt gaan. Leging gebeurt enkel door je Meester die keyholder van de peniskooi blijft. Wie interesse? Ontvang discreet omgeving Oostende. Voorstelling met foto aub.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Vragen of interesse ? Mail me; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
gisteren
Wesley 37 jaar Antwerpen - Zoersel
Welke meesteres dame vrouw zoekt nog een slaaf
zeer onderdanige slaaf van 37 jaar m70 groot slank sportief gebouwd geen baard bril of snor onbehaard bruine ogen 60 kilo is opzoek naar een dame vrouw meesteres die ik moet komen dienen en gehoorzamen zeer veel kan en mag er ik ben zeer ruimdenkend en sta voor heel veel open. Heb ervaring als poetsslaaf hulpslaaf en dienslaaf te zijn verder hou ik van spanking vernedering ballen afbinden zwepen tepelklemmen maskers gags butplugs vastbinden leder latex lak kledij hogelaarzen enz enz ik zelf ben zeer discreet en respect vol naar jou toe hygiëne is absoluut geboden ik ben van Zoersel en kan me makkelijk verplaatsen verder drink en rook ik niet. Eventuele vragen of intresse hoor ik het graag onderdanige Grtjs wesley  
gisteren
Neukhoer/slaaf 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige neukhoer/slaaf work meester/pooier.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een meester dievtevens mijn pooier is. Ik ben een eukhoer/slaaf zonder meester en lislopend. Wie wil mij tot zijn eugendom maken en gebruiken als neukhoer en uitlenen. Ik moet afgericht/opgeleid worden. Ik woon alleen en kan Lle dagen ontvangen of verplaatsen.3  
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Peter 53 jaar Zeeland - Hulst
Zeer moeilijk te vinden
Ik zoek voor zondagmorgen zo rond 9u een eerlijke man die mij kan ontvangen Om mij naakt op bed te leggen mij blindoekt en mij lekker wil verwennen naar jou wensen . Wie heeft er een voorstel . Clinge , hulst , daar kort bij . Ik ben zeker je zal genieten van een mooie pik en jou ook zal ik ook lekker verwennen  
Geil sletje 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Naar de dokter....
Ik wil mijn geil sletje van 50 verrassen met een bezoekje aan "de dokter". Ze heeft een mooi lichaam,zeer geil en laat alles toe. Wij komen naar jou en jij gaat haar onderzoeken...gebruik van vele speeltjes is gewenst.Zeer lichte pijn kan.Zou moeten plaatsvinden nu do of vrij overdag in provincie Antwerpen.  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Verslaafd aan beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme kom gerust eens langs of ik bij U. Ik doe je kreunen van genot. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
koppel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Scenario
Wij zijn een seksueel zeer actief koppel. Zij is onderdanig en wil een rituele en taboeloze ceremonie ondergaan, moet avontuurlijk, gedurfd en zeer geil zijn. Hij is voyeur. We zoeken iemand die een uitgebreid scenario kan bedenken en schrijven. Kernwoorden: dresscode, mystieke ontvangst, speelse intro, undress, bodyshow en keuring, medische-, kinky- en perverse seks, anaal, vaginaal, oraal, offertafel, pijn- en lustbank, bizarre penetraties, verkrachting... Als het scenario klaar is zoeken we een Dominant om het uit te voeren.  

Scenario
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10