Zoeken naar zeer

Uw zoekactie voor zeer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Vrouw gezocht met labia
Ik ben al een ruime tijd opzoek naar een vrouw die grote uithangende lippen heeft. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt. Ik kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.  
21 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel dus niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd wie van jullie toch de stap durft te zetten.... volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
21 dagen
Neukteef/sexslaa 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige neukteef/sexslaaf zoekt dominante meesteres/meester.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben zeer onderdanig dn gehoorzaam. Ik zoek een meesteres/meester om mij af te richten/opleiden tot hun persoonlijke neukteef/sexslaaf. Na opleiding/africhten, gebruikt Re worden door mijn meesteres/meester als sexspeeltje. Ik heb kleine tieten en ietwat vrouwelijk lichaam, mooie kont. Hou ban bondage !! Ik woon alleen en kan alle dagen ontvangen maar oij verplaatsen.  
22 dagen
Nico 53 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie kan ontvangen voor een pot koffie
Morgen om 13u Zeer weinig ervaring wie wil mij eens lekker verwennen. Maak je mij heet kan er veel .  
Stijn 39 jaar Limburg - Genk
Handjob, milking
Ik ben een knappe en zeer verzorgde onderdanige gast van 39jaar. Ik ben op zoek naar een dame die me met haar handjes helemaal leeg wil melken. Je bent verzorgd en hygiënisch en de volgende termen spreken je aan stuur dan zeker een berichtje. Milking Tease en denial Edging Ruined orgasms. Groetjes Stijn  

Handjob, milking
23 dagen
Dienstbetoon 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gewillige (bi)man is uw dienaar
Ik help jullie uitkleden, lik kutje nat, pijp lul stijf, assisteer bij eventueel aanbrengen glijmiddelen, assisteer bijkomend bij jullie seks indien/waar nodig, ben testpersoon voor anale speeltjes, lik op het einde lul proper, lik kutje schoon, help nadien wassen/baden indien gewenst, ... Ik ben een 40j man, zeer groot en stevig gebouwd, verzorgde baard, sociaal en zeer gedienstig.  
23 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Je hebt er al veel over nagedacht, gefantaseerd, zoekertjes bekeken, getwijfeld,... maar de stap nog niet durven zetten. Doe het dan nu ! Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou een inkijk in de wereld van (soft)bdsm op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Hygiëne, respect en absolute discretie zijn gegarandeerd. Leeftijd en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Aarzel niet langer en kruip in je digitale pen. Benieuwd wie van jullie toch de stap durft te zetten.... Volslanke dames mogen zeker reageren, alsook onderdanige koppels.  
23 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
volslanke vrouw met zware borsten gezocht
Ik hou dus enorm veel van zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er aan te strelen en aan zuigen. Kan eventueel ook voor fwb of lat relatie. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds.  
steffie 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
steffie
onderdanige travestiet zoekt een zeer dominant zusje (trans of trav ) voor bdsm relatie , voorwaarde is dat u zich kunt verplaatsen s morgens in de week , dominante gay tops mogen ook reageren  

steffie
sissysletje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10