Zoeken naar zeker

Uw zoekactie voor zeker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rukkertje 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile fun
Sta supergeil,ben in feestmodus en wil nog samen masturberen met iemand ! Ik kan perfect thuis ontvangen,chems zijn zeker ook welkom en np.Age & looks maakt niet uit voor mij,stuur foto voor directe reactie. Doeners en geen fakers ! Wie weet tot zo :)  
10 dagen
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
10 dagen
sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
opzoek naar BEHAARDE MAN fwb
goede avond. deze gay 53 170 72 gbbs broske behaard donkere ogen VERSA . is opzoek naar BEHAARDE VENT open oprecht ( versa) die zeker wekelijks wil samen komen  
Edwin 52 jaar Limburg - Lanaken
Hete btm Ontv met of zonder lingerie avond nacht
51 gbbs 75 m76 Ben gay Btm kan discreet ontvangen hou van pijpen likken en geneukt worden mag zeker bare maar ook safe ben clean en aan prep. Uiteraard gespoeld Spreek je dit aan stuur dan duidelijke stats anders geen antwoordt en wat je graag wil doen geile groet.  

Hete btm Ontv met of zonder lingerie avond nacht
10 dagen
Hotbi 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Erotische shoot en/of spelen
Ik ben op zoek naar een man of mannen die me kunnen ontvangen en willen gebruiken als naaktmodel voor foto's, video's, schilderijen. Ik laat me uiteraard naakt gebruiken, speel met mezelf, laat met me spelen en ook speeltjes zijn welkom. Pijpen kan en Seks kan op termijn misschien. Spreekt dit je aan? Laat dan zeker wat van je horen! Ik ben slank gebouwd.  
10 dagen
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? meer is mogelijk ,ook zaterdag de hele dag
wie heeft volle ballen en wil gepijpt worden tot je klaarkomt in het mondje?meer is zeker mogelijk ,bi-versa 57-172-70-16,reactie met stats is antwoord ,ontvang alleen ,foto op vraag  
10 dagen
tim 27 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek Gloryhole/cruising
Hey, ben jonge gast van 27 hier. Ik ben op zoek naar locaties in limburg waar er een gloryhole is. Kan iemand me hier mee helpen? ontmoetingsplaatsen of andere leuke plekjes zijn ook zeker welkom. In ruil wil ik je gerust een handje helpen ;)  
10 dagen
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel (18-50 jaar), bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
Senso 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Graag traag
Bij aankomst kleed je me al snel uit en heb ik enkel nog een slipje aan. Je houdt ervan om me uitgebreid te betasten en te strelen. En je vind het opwindend om mij langdurig te rukken en (meermaals) te laten exploderen. Eventueel geblinddoekt, vastgebonden, speeltjes Heb je ook een frisse adem, dan is tongzoenen ook fijn. En draag je zelf ook 'iets leuks' zoals een strak slipje, lingerie,... dan heb je alvast een streepje voor. Verder ook gewoon te vinden voor een leuke babbel met wat koffie om de 'eenzaamheid' te verdringen. Daarom mijn voorkeur voor ouder dan mezelf en, net als ik, een rustig karakter. Dus zeker niet voor 'het snelle werk' maar 'graag ... traag' Heb je een gelijkaardig scenario? Dan hoor ik dat ook graag. Ik kan me makkelijk verplaatsen in de ruime omgeving. Ik antwoord op elke normale, duidelijke reactie.  

Graag traag
10 dagen
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10