Zoeken naar zeker

Uw zoekactie voor zeker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SAMENverwennen 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Wie komt mij oracle verwennen vanavond?
Ben opzoek naar iemand rond mijn leeftijd 36j, en jonger om mij vanavond goed te verwennen met zijn / haar mondje ( CD,sissy,trav ook welkom) Ik ben verzorgd , jij ook! Elkaar 69 verwennen kan ook. Als het klikt , kan vast contact zeker. Tot straks?  

Wie komt mij oracle verwennen vanavond?
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
date
wie wil er een kontje neuken ?of een jonge man verwennen? ben bi versa. daddy's zeker welkom. kan verplaatsen  
Verlangen 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verlangen
Voel me wat beschaamd dat ik hier dit zoekertje zet... Ben bi en zoek discrete slanke maat voor geregeld safe genieten. Ben zachtaardig, mannelijk maar krijg soms ook wel verlangen naar meer dan soft. Vriendelijk, hou van masseren, elkaar laten genieten, zwemslipje of sportieve, elkaar bewonderen. Ben versa en sta open voor m of koppel. Discreet en safe. Ben eerder gewoon uitziend, wat klassiek. Ben geen Mister Perfect maar een toffe buddy hopelijk voor je of jullie. Ik verplaats. Ook moeite om bi-zijn te ontdekken, mail gerust. Ideaal is als we vooraf wat kunnen online praten zodat we zeker op dezelfde golflengt zitten. Groet!  

Verlangen
BiTurk 31 jaar Limburg - Heusden-Zolder
BiTurk ontvangt discreet
Hey, ik ontvang vandaag discreet. Geil op bear, daddy, chubby, behaard types. Maar een lekkere twink is ook zeker welkom! Hier 31 180 78 versa besneden 17x5. Wie kan nu regio beringen-heusden-houthalen? Reageer met dick of body foto!  

BiTurk ontvangt discreet
Cd Hilde 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben cd Hilde die ook verzot is op het dragen van sexy dameslingerie, nylons en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat/zusje waarbij ik wekelijks zijn/haar zaad mag ontvangen. Nadien wordt het zaad uit mijn mondje en gezichtje opgevangen in mijn damesslipje en verder de hele dag gedragen. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn/haar pik/clitje ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls,...zeker welkom  
bislet 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoek xxl top
Zoek top met een echt grote paal die zich graag langdurig op m'n kontje uitleeft. Mag zeker iets op regelmatige basis zijn. :)  
sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
opzoek naar BEHAARDE MAN fwb
goede avond. ik gay 53 170 72 gbbs broske behaard donkere ogen VERSA. is opzoek naar BEHAARDE VENT open oprecht die zeker wekelijks wil en kan. liefst ook versa welke behaarde vent zoekt net zelfde ?  
Maagd 30 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen jongen zoekt eerste pijpbeurt
Verlegen jongeman wil voor de eerste keer gepijpt worden door een andere man/koppel in het bos in mijn regio. Welke stoute man kan me hiertoe verleiden? Heel verlegen dus iets om mijn zinnen te kalmeren mag zeker! Klein geschapen. Laat asap iets weten.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets en speels, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10